By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ban sam dobio a i boli me taki iskrenoKireee stiglo drugo upozorenje, iz price sa adminima blizi ti se ban ako nastavis da konstatno smaras i ubijas ljude.
Ti si na ovoj prijavi dobio report za ubijanje bez ulaska u rp situaciju a nisi dobio ni ti ni tvoj drugar mnogo vecu kaznu za plesanje iznad tela dok je bez svesti. Tako da ja mogu veoma lako da postavim zalbu na admina koji te nije kaznio za plesanje iznad tela bez svesti, na kraju sam odustao a ti se ovde i dalje pravis pametan.. e moj kirelone
Sisaj ga leonardo petrovicu lep si na slikicama onimMi nikad nedolazimo ispred vase kuce i pucamo nego sami dolazite i jedete govna ko uvijek imam 10 videa o vama kako stalno dolazite i pravite te se jebeno pametni treba vas trajino banat samo probleme pravite, a admini kad vas stave demorgan vi opet dodete i serete
Ja cu se opet vratit bratic 7 dana nije nista imam ja twink lagan siKireee stiglo drugo upozorenje, iz price sa adminima blizi ti se ban ako nastavis da konstatno smaras i ubijas ljude.
Ti si na ovoj prijavi dobio report za ubijanje bez ulaska u rp situaciju a nisi dobio ni ti ni tvoj drugar mnogo vecu kaznu za plesanje iznad tela dok je bez svesti. Tako da ja mogu veoma lako da postavim zalbu na admina koji te nije kaznio za plesanje iznad tela bez svesti, na kraju sam odustao a ti se ovde i dalje pravis pametan.. e moj kirelone
A ovo za plesanje ne vidi se u Pov-u da smo plesali no pov no banKireee stiglo drugo upozorenje, iz price sa adminima blizi ti se ban ako nastavis da konstatno smaras i ubijas ljude.
mnogo si dete jos mlad da bi mene nesto nervirao vrati se koliko hoces tebi se perma kuva a ne obican ban. napravi ih koliko hoces nije mi problem uvek da te postavim Mnogo sam ja para dao na ovu igru da bi me jedno dete zezalo. pozJa cu se opet vratit bratic 7 dana nije nista imam ja twink lagan si
Pare si dao zato sto si umobolan majmun od 30 godina koji nema sta da radi u zivotu permu ne mozes da mi spremis tek tako bato nauci malo za sta se dobija perma nemoj da pricas ti meni ovo onomnogo si dete jos mlad da bi mene nesto nervirao vrati se koliko hoces tebi se perma kuva a ne obican ban. napravi ih koliko hoces nije mi problem uvek da te postavim Mnogo sam ja para dao na ovu igru da bi me jedno dete zezalo. poz