Znaci ovako danas oko 13:30 sam bio uhapsen zbok ilegalnog pancira, balaclave i oruzje, balaclavu su mi uzeli oruzje su mi uzeli pancir nisu, a taj sto me je hapsio rekao da ce da ga uzme i skinuo ga sa mene i ja nisam proverio inventar, i sad izadzem ti ja iz zatvora odem sa taksija do parkinga da uzmem progen P1 da ga osiguram da mi ga ne ukradu idem ti ja do SAHP i pitam policajca dali mogu da parkiram tu na minut samo da osiguram auto on kaze moze i ja ti izadzem iz auta i on mi kaze de stani malo dodzi ovamo i ja odlazim i kaze mi podigni ruke da te pretresem i ja dizem ruke znajuci da nemam nista ilegalno u meni opet kazem nisam proverio inventar sta imam u meni i nema veze stavlja mi on lisice kaze uhapsen si zbog ilegalnog pancira i ja mu kazem da su me uhapsili zbog toga prije sat vremena i rekli su da ce da ga uzmu ja nisam proverio inventar da vidim sta su uzeli sta ne i ja mu kazem cek da zovem admina da vidimo sa njega stacemo da radimo i ja ti zovem admina i ide ovaj Denis Miic na spec, i u medju vremenu ja i policajac smo razgovarali onako ne zbog sta me hapsi nego cisto onako smo razgovarali dok dodze admin i ja kazem pa neznam majku mu jebem, ali nisam opsovao nikog i u taj momenat sidze Denis Miic i kaze mi bices kaznet zbog psovke ja mu kazem buraz nikog nisam opsovao samo smo razgoarali onako zbog nicega nisam imao nameru da uvredim nekoga i policajac mu kaze nije buraz nije me opsovao mene ni nikoga onako smo razgovarali i reko je to nikog nije opsovao ni vas admine ni mene ni nikog, on kaze ma boli mene kurac bice kaznet i po 2 minuta blokira me na 7 dana BUKVALNO BEZ RAZLOGA rekli smo mu 10 puta da nisam opsovao nikog i nisam imao nameru da uradim to.
Molim vas trazim unblock sa servera nisam uradio nista lose nisam nikog opsovao ni imao sam nameru da uradim to!
Select for moderation
Molim vas trazim unblock sa servera nisam uradio nista lose nisam nikog opsovao ni imao sam nameru da uradim to!
Select for moderation