Ukratko admin je trazio duzi POV i igrac mu nije dostavio nego je napisao da on nema duzi pov, i rekao da on zna kako mi ne snimamo ,
Nakon cega je admin odmah zakljucio zalbu nije ni cekao 12h koliko je trazio. ako cemo po klipu vidi se da policajac puca bez brojanja na mene bez ic razloga
Admin ne moze da veruje na rec ako admin zatrazi duzi pov igrac je duzan da ga dostavi ako ga ne dostavi zalba treba biti odbijena hvala lepo .
admin nije doneo ispravnu odluku i to se jasno vidi svako ko procita pravila videce da je admin pogresio ida treba da se uklone zalbe hvala.
Nakon cega je admin odmah zakljucio zalbu nije ni cekao 12h koliko je trazio. ako cemo po klipu vidi se da policajac puca bez brojanja na mene bez ic razloga
Admin ne moze da veruje na rec ako admin zatrazi duzi pov igrac je duzan da ga dostavi ako ga ne dostavi zalba treba biti odbijena hvala lepo .
admin nije doneo ispravnu odluku i to se jasno vidi svako ko procita pravila videce da je admin pogresio ida treba da se uklone zalbe hvala.
Approved - VDM, CR, GP 6.15 | ID: 60234, 15032, 41759, 60808, 47852, 41777
Dobro vece, U POV-u se vidi da par lica radi VDM, CR i GP 6.15! Lica su tvrdila da smo mi prvi pokrenuli vatru na njih, dok se na POV-u jasno vidi da su prvo namerno se zabijali u kola, a nakon toga i pucali u nas bez brojanja. Hvala na razumevanju i citanju.
gta5grand.com