Minute videa pokazuje samo dokaz o vremenu i kako su bezobrazni bili umjesto da rijesimo ko gospoda oni me vrijedjaju po kako ce oblacim.
Nek ih je stid.
Nek ih je stid.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!isto si i ti prekrsio pravilo, stavio si sam na sebe zalbu....Minute videa pokazuje samo dokaz o vremenu i kako su bezobrazni bili umjesto da rijesimo ko gospoda oni me vrijedjaju po kako ce oblacim.
Nek ih je stid.
Nisam nijednu brate, reci koje pravileisto si i ti prekrsio pravilo, stavio si sam na sebe zalbu....
MG ( Govorio si Forum, ID ), Geto Pravilo 1.6, takodjer si uso u HQ, a nije proslo 5 minuta...Nisam nijednu brate, reci koje pravile
Nisam usao uopste u HQ, nznm sta ti pricas. A drugo nisam ni pucao oni su na mene.MG ( Govorio si Forum, ID ), Geto Pravilo 1.6, takodjer si uso u HQ, a nije proslo 5 minuta...
Stavio si zalbu sam na sebe
Prouci svoj POV malo bolje i sve ce ti biti jasnije!Nisam usao uopste u HQ, nznm sta ti pricas. A drugo nisam ni pucao oni su na mene.
Pucao si na njih, te si usao u HQ da bi pricao sa njima ( Geto Pravilo 1.6 ) i rekao da snimis ID-eve i da idu na Forum ( MG )Nisam usao uopste u HQ, nznm sta ti pricas. A drugo nisam ni pucao oni su na mene.