Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Fail RP G.P. 3.1. I 48221 66049 50342

Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
Milee Puskaa
Suspect ID
48221 66049 50342
Date of violation
Jan 4, 2026
Time of violation
17:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=oYp-BHGlTBE

zli

Player
Player
Laži i prevare se nastavljaju svakoga dana i sve se to njima tolerira iz nepoznatih razloga.
Osoba koja me uhvatila nema pojma zašto me uhvatila nije sposoban izrazit se šta radi i zašto radi.
Osoba koja me vozi u zatvor odbija dati legitimaciju odbija dati advokata odbija dati poziv odbija tražiti kolege iz sahpa legitimacije.
Znači svi se ponašaju kao bogovi jer imaju prijatelje koji su admini i znaju to će im oprostiti a što je sa nama
koji nemamo prijatelje admine i ne bih htjeli imati s obzirom kakvi su jer mi i dalje želimo biti fer i korektni i poštivati
pravila i zakone igre koja su napisana.
Sve u svemu sramota teška.
I da ne zaboravim još me vrijeđa da sam budala.

Last edited:

uros crni

Player
Player
Laži i prevare se nastavljaju svakoga dana i sve se to njima tolerira iz nepoznatih razloga.
Osoba koja me uhvatila nema pojma zašto me uhvatila nije sposoban izrazit se šta radi i zašto radi.
Osoba koja me vozi u zatvor odbija dati legitimaciju odbija dati advokata odbija dati poziv odbija tražiti kolege iz sahpa legitimacije.
Znači svi se ponašaju kao bogovi jer imaju prijatelje koji su admini i znaju to će im oprostiti a što je sa nama
koji nemamo prijatelje admine i ne bih htjeli imati s obzirom kakvi su jer mi i dalje želimo biti fer i korektni i poštivati
Ja zelim da se odbranim kao igrac 50342.NG preko deparmenta najavljuje da dovode lice za hapsenje ja preuzimam lice vodim ga nazad obaram na pod i idem po auto.U toku voznje pokusavam da kazem prava licu koja sam i rekao na kraju u toku sto govorim prava lice ne zeli da saradjuje i upada mi u rec trazio je takodje da mu dam clan zakonika sto sam i uradio takodje je usao u stanicu sa lisicama u nadi da se sakrije sto je bezanje sa mesta zlocina.Ja fail nisam uradio takodje legitimaciju mu nisam dao jer je trazi u toku voznje i pritom je naoruzan i u docu mi nije trazio legitimaciju i govorio mi je da sam majmun te me vredjao ja ga nisam vredjao jer sam drzavni sluzbenik a ovo sto sam rekao da je budala je cinjenica jer budala je osoba koja je nedokazna i koja ne slusa te samim tim opravdava moju izreku.Prava sam mu citao kolega iz gov a je rekao da je advokat zauzet i da nastavim hapsenje poziv nije ni trazio,plus sam mu se predstavio i rekao cin.Lik nema fear jer je njegov zivot u opasnosti i treba da mu se lisi sloboda a on meni preti da cu dobit otkaz i trazi drzavnog serifa da mi ga uruci.Ja ovde fail nisam napravio i validno sam stao u svoju odbranu.

dizgibaooo

Player
Player
koj sti forum vorior kaics ljude svaki dan imas vec 100 zalbi nisam uspeo to za 3 god dA nakupim a ti uspeo za 1 mesec

zli

Player
Player
Ti nisi pokazao ni značku ni legitimaciju od tog trenutka ti nisi nitko i ništa
Ti si kriv što si mene pustio samog da stojim ispred stanice što si nesposoban da me staviš u auto
Ti si kriv što si nesposoban dati legitimaciju a radiš za državnu firmu
Ti si kriv što nisi omogućio pravo na poziv
Ti si kriv što misliš da za tebe zakon ne vrijedi
Prekini lagat više i priznaj da si pogriješio

zli

Player
Player
Ne postoji ništa drugo osim kukanja i plakanja sad meni je to jasno i vaše fore da admin zove glavnog u organizaciji i da se meni prijeti da će me izbaciti ako ne povučem žalbu dragi moji mene za to nije briga meni istina čuva leđa.

Porucnik Pasic

Player
Player
Ne postoji ništa drugo osim kukanja i plakanja sad meni je to jasno i vaše fore da admin zove glavnog u organizaciji i da se meni prijeti da će me izbaciti ako ne povučem žalbu dragi moji mene za to nije briga meni istina čuva leđa.
Volimo i mi tebe mile kad nam krades kamione pa stalno kmecis u tvorza

zli

Player
Player
Pa ja to barem radim kako je po pravilima napisano a to što vi radite i to što oni vama toleriraju to je sramota briga mene tu se vidi koliko ste sposobni

Popke

🍓
Player
Obozavam da gledam vlogmas od mileta svaki dan..

Deda Nikolaa

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.

• ID 50342 dobit će kaznu za FailRP
  • Po zahtevu igrača i zakoniku ste dužni predati vašu legitimaciju bez obzira na to da li je igrač počinio kazneno delo ili ne što niste učinili.
  • Uvrede su bile IC, mogli ste se žaliti na iste Govermentu, ostali igrači ništa nisu prekršili prilikom vašeg bežanja ID 48221 je dva puta otpočeo brojanje i ispunio isto, takođe ste krenuli bežati od strane Nacionalne Garde prilikom krađe kamiona i lažnog predstavljanja za šta imaju pravo da vas privedu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom