Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Fail RP PG I 64926 38307 45249 70540

Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
Milee Puskaa
Suspect ID
64926 38307 45249
Date of violation
Jan 4, 2026
Time of violation
18:31
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=oVl-6w7Qtoo

zli

Player
Player
1.Blokiraju oba dva ulaza u NG autima i spikovima
2.Ne poštoju oravila igre ne pokazuju legitimaciju kad ih tražiš jer su bogovi
3.2 znači 2 ne 1 admin stoje na južnoj kapiji i neznam šta rade ali mene se privodi i odvozi u zatvor
Ovo je iznad svake granice normale ako oni koji provode zakon njega ne poštuju niti pravila igre
neznam što očekujete od ostalih smiješno u svakom slučaju.
Sve je u videu ko oće nek gleda neznam da li uopće ima smisla išta više stavljati.

Neca_

Player
Player
Dostavi kraj POVa, gde smo se presvukli i da li ti legitimacije i ti si ih odbio 3 puta. Toliko o Fail RPu. A ti odbijas 3 puta uzeti nase legitimacije.

Pepsimen

Player
Player
1.Blokiraju oba dva ulaza u NG autima i spikovima
2.Ne poštoju oravila igre ne pokazuju legitimaciju kad ih tražiš jer su bogovi
3.2 znači 2 ne 1 admin stoje na južnoj kapiji i neznam šta rade ali mene se privodi i odvozi u zatvor
Ovo je iznad svake granice normale ako oni koji provode zakon njega ne poštuju niti pravila igre
neznam što očekujete od ostalih smiješno u svakom slučaju.
Sve je u videu ko oće nek gleda neznam da li uopće ima smisla išta više stavljati.
samo kaci pajsere iz state tako im treba kad nemaju 2 posto pravila i mozga

zli

Player
Player
Ko si ti sinko da ti biraš kad ćeš i šta ćeš ako imaš stavi ako nemaš pokrij se po ušima i šuti pa nisi ti bog u ovoj igrici zato što radiš za sahp pa nisam ti ja kriv što ti ne znaš kako treba raditi.

Fole Kennedy

Player
Player
1.Pov je isecen
2. Vidi se da tada nisu bili lica od ng tu, nego od LSPD i od FIB-a samim tim nema niti jedan dokaz da je to postavilo NG lice. tako da samim tim NG nije kriv. A i svakako je POV trimovan
3. Takode isti taj igrac radi MG u chetu org

zli

Player
Player
To sve što si ti napisao je neistina video nije taknut nego je prikazan od početka do ktraja situacije i opet se pokušavate izvaditi zato što si ti bio ili još uvijek jesi admin za to mene nije briga sve se vidi nadam se da će vas sve kaznit
I svaki POV je isječen jer se mora ovdje priložiti a ne video od cijelog dana od 8 ujutro do 8 navečer sad se vidi koliko si i sposoban bio kad si admin bio

Fole Kennedy

Player
Player
To sve što si ti napisao je neistina video nije taknut nego je prikazan od početka do ktraja situacije i opet se pokušavate izvaditi zato što si ti bio ili još uvijek jesi admin za to mene nije briga sve se vidi nadam se da će vas sve kaznit
I svaki POV je isječen jer se mora ovdje priložiti a ne video od cijelog dana od 8 ujutro do 8 navečer sad se vidi koliko si i sposoban bio kad si admin bio
Lijep moj shvatiti ces ti kad tad za ovo sve sto radis i sto pokusavas da te samo ljudi mogu sve i vise zamrzit

zli

Player
Player
Da da to i je jedna od tvojih odlika mrziti nekoga ko igra igricu uopće me ne čudi govori jako puno o tebi kakav si
osim što si nesposoban za bilo šta vezano za ovu igru

Popke

🍓
Player
Da da to i je jedna od tvojih odlika mrziti nekoga ko igra igricu uopće me ne čudi govori jako puno o tebi kakav si
osim što si nesposoban za bilo šta vezano za ovu igru
Kad ti Mile Puska 80418 koji imas 35 zatvorskih kazni kaze da si nesposoban

Ogisha Xalkiaz

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam prihvatiti zalbu.

ID 80418 ce dobiti kaznu za MG (Zabranjeno je mesati IC i OOC chatove)
ID 45249 ce dobiti kaznu za FailRP (Drzavni sluzbenik je u obavezi dati legitimaciju)
ID 38307 ce dobiti kaznu za FailRP (Drzavni sluzbenik je u obavezi dati legitimaciju)
ID 70540 ce dobiti kaznu za FailRP (Drzavni sluzbenik je u obavezi dati legitimaciju)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom