pucali su me oboje želim znati jesu zajedno
K Karlo kazanova Player Player Joined Oct 9, 2025 Messages 182 Monday at 2:28 AM #1 pucali su me oboje želim znati jesu zajedno
lerdyy Player Player Joined Jul 26, 2024 Messages 726 Monday at 3:28 AM #3 eto pova mi jesmo dosli zajedno i pricamo na discord ali nismo se pucali zajedno nego da sam ja umro onda bi on usao i pucali bi se
eto pova mi jesmo dosli zajedno i pricamo na discord ali nismo se pucali zajedno nego da sam ja umro onda bi on usao i pucali bi se
Deda Nikolaa Server Administrator Server Administrator Joined Feb 12, 2022 Messages 1,021 Monday at 3:56 PM #4 Pregled zalbe u toku
Deda Nikolaa Server Administrator Server Administrator Joined Feb 12, 2022 Messages 1,021 Monday at 3:57 PM #5 Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu. Nedovoljno dokaza za kršenje bilo kakvog pravila, na POV-u se tačno vidi da vas je isključivo jedan igrač pucao.
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu. Nedovoljno dokaza za kršenje bilo kakvog pravila, na POV-u se tačno vidi da vas je isključivo jedan igrač pucao.