By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!to je pocetak pov-a i jedinoga pova koji imam gde me vredja i udaraDostavi pov od pocetka situacije vidi se jasno kako si ga bait-o i dostavi ceo pov sta si ti njemu pre i posle pricao ovo je cisto namestanje bana . Nek dostavi duzi pov
da sam ga hteo udarati namerno bi ga udaro ti je bio miss clickDraga Administacio molim da se njega kazni za udaranje sakama to je cd + me beito na evetu i kasnije provocira.
namjerno hodas prema meni i udaras meda sam ga hteo udarati namerno bi ga udaro ti je bio miss click
a pov sa eventa fabrika oruzja kako si enetro most da da vidimo pov od poceta i zato sam ti psovo sve kaj sam mogelto je pocetak pov-a i jedinoga pova koji imam gde me vredja i udara
sefe trenutno se radi o tvojem neodgoju i vrijedanju i krsenju pravilaa pov sa eventa fabrika oruzja kako si enetro most da da vidimo pov od poceta i zato sam ti psovo sve kaj sam mogel