Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
69639
Players nickname
Jefftta Moratti
Suspect ID
78157,46402
Date of violation
Jan 5, 2026
Time of violation
00 00
Proofs
https://youtu.be/CcCaZHYCdWU

Jefta5148

Player
Player
Naime ja sam dosao na auto pijacu igrac 46042 je dosao isto i krenuo da udara sva auta po pijaci, ja sam se pomerio odatle,onda je dosao njegov drug 78157 i udarali su sve redom dok nisu dosli do mene a ja sam u tom trenutku bio kod ovog lika sto je mrtav, hteo sam da vidim sto je mrtav i da ga dignem. Igrac 78157 je krenuo da me gazi autom i da me psuje i da se dere da ne dizem lika tu tu sam i poceo da snimam i dok sam ja pricao sa ovim igracem i kad je krenuo da me gazi drugi igrac u dzipu je udarao moj auto da ga odgura u vodu sve je u povu.

jovan1234

Player
Player
Naime ja sam dosao na auto pijacu igrac 46042 je dosao isto i krenuo da udara sva auta po pijaci, ja sam se pomerio odatle,onda je dosao njegov drug 78157 i udarali su sve redom dok nisu dosli do mene a ja sam u tom trenutku bio kod ovog lika sto je mrtav, hteo sam da vidim sto je mrtav i da ga dignem. Igrac 78157 je krenuo da me gazi autom i da me psuje i da se dere da ne dizem lika tu tu sam i poceo da snimam i dok sam ja pricao sa ovim igracem i kad je krenuo da me gazi drugi igrac u dzipu je udarao moj auto da ga odgura u vodu sve je u povu.
Dostavi celi pov de nas psujes

Mile Bucojevic

Server Administrator
Server Administrator
Prihvaćeno.

ID 78157 će biti kažnjen za CD (Zabranjeno je namerno udaranje igraca rukama).
ID 46402 će biti kažnjen za CR (Zabranjeno je udaranje vozilom o drugo vozilo).

Status
Not open for further replies.
Top Bottom