Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected TrashTalk | 64734 & Jefta666 (Ime Forum Naloga)

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
Vanessa Lepadasy
Suspect ID
64734 & Jefta666
Date of violation
Jan 5, 2026
Time of violation
08:48
Proofs
https://youtu.be/4rM1z0_tJ1Y

Diego Shakur

Player
Player
jos jedan covek koji vredja administraciju kako ne vrsi svoj posao.. necu nista da duzim mislim da sa ovim videom i slikom mozete sve da vidite... na videu se vidi kako on prica da administracija ne vrsi svoj posao i da izbegavaju da resavaju teze situacije na tiketima i da nece da specaju nista sem na rusevini dali neko radi pg itd.. zelim da admini dobro razmotre ovo posto nije prvi put da ovaj covek prica loso o administraciji i o samom serveru

slika de mu se vidi id:

Zdravoljub Krastavac

Active Member
Leader of unofficial org
jos jedan covek koji vredja administraciju kako ne vrsi svoj posao.. necu nista da duzim mislim da sa ovim videom i slikom mozete sve da vidite... na videu se vidi kako on prica da administracija ne vrsi svoj posao i da izbegavaju da resavaju teze situacije na tiketima i da nece da specaju nista sem na rusevini dali neko radi pg itd.. zelim da admini dobro razmotre ovo posto nije prvi put da ovaj covek prica loso o administraciji i o samom serveru

slika de mu se vidi id:
kacio ti citere pa places odma

Jefta666

Player
Player
Hahahaha kakav si ti doktor majkemi, jesam lose rekao sta za administraciju? Da sam slao 30 tiketa i da nikog nema, a da specaju rusevine? Hahaha e legendo moja
I jos sad citam ovo je laganje administracije, napisao si da vrijedjam administraciju a nigdje nijednu uvredu nisam nikome rekao idi zovi citere strance u fam i placi na forumu

Predrag Matic

Player
Player
Strasno kolko nas ljudi preziru, jos tuznije sto placu po forumu a kupuju akaunte... A i prica se da je pucacka ekipa iz Germaninga stigla :D

Status
Not open for further replies.
Top Bottom