Mislim da djecak ima nesta
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!
Koji je ovo triggerZa mog dragog zvone mosby volim njega
![]()
Auf .Koji je ovo trigger![]()
micka igrac je pao pc-check za cheat zamolio bih da kaznis familijuNakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtevam da ID 24976 dostavi svoj CEO POV sa na RP Fabrrike u 16:30 , 13.01.2025.
Rok za dostavu je 12h
Žalbu nije moguće povući.
jel ti znas sta su skeletoni deckoskidajte neformalnu jasno se vidi cheat, 11:50 skeletonima ispratio tonia
oces tebi da kupim jedne ono da budes bolji u igriciskidajte neformalnu jasno se vidi cheat, 11:50 skeletonima ispratio tonia
prestani da glumis na svakoj jebenoj zalbi da si neko mudo i da znas nesto, i da dobio je za cheats za tvoju informaciju, samo bi debil rekao ovde da je lik legitjel ti znas sta su skeletoni decko
svejedno ako usporis mozes lijepo da vidis da mu se ubago karakter
nez ja di ti vidis da ga je ispratio al aj
I usput ne ne znam sta su skeletoni jer ne citujem za razliku od nekog, a ne znam sta kenjas da mu se zbagao karakter lik je naciljao na prazan roof i bez da je video tonija ispratio ga je i ubiojel ti znas sta su skeletoni decko
svejedno ako usporis mozes lijepo da vidis da mu se ubago karakter
nez ja di ti vidis da ga je ispratio al aj
i usput pre 20 sekundi je lik pikao na tom roofu i usput izasao desno i samo sam premotao desno nisam njega cekao i usput nemoj vise da pises usputI usput ne ne znam sta su skeletoni jer ne citujem za razliku od nekog, a ne znam sta kenjas da mu se zbagao karakter lik je naciljao na prazan roof i bez da je video tonija ispratio ga je i ubio
sta onda optuzujes lika bezveze kad ni ne znas sta su skeletoniI usput ne ne znam sta su skeletoni jer ne citujem za razliku od nekog, a ne znam sta kenjas da mu se zbagao karakter lik je naciljao na prazan roof i bez da je video tonija ispratio ga je i ubio