Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
78755
Players nickname
Celikk Metalovic
Suspect ID
83751
Date of violation
Jan 18, 2026
Time of violation
20:26
Proofs
https://youtu.be/wKk_KnhWbVc

Tungsten

Player
Player
Sve u POV.

E ovako ovo nema veze sa igracem 83751 (unapred sry ako dobijes kaznu) ovo ima veze sa tim kako se situacija odigrala.

Po Abraham Elkhabib dobio sam kaznu za Fear RP ovde Reviewed - G.P 6.15 | Kizule Macakk
Pogledajte POV prosli i ovaj trenutni - kolima do kuce gde se masina nalazi > popeti se na krov (igrac ne vidi ko je na krovu da li ih je 200 ili niko kod masine/iza masine) > bez ikakve price pritrcavanje do masine i uzimanje iste.

Takodje ulozio zalbu i trazio objasnjenje kako da se igra pravilno ta/ova ista situacija - covek sam sebi odgovori da je donio ispravnu odluku Rejected - FEAR RP | Abraham Elkhabib, Kizule Macakk

Zanima me misljenje vas ostalih kao i objasnjenje posto Abraham Elkhabib ocigledno nema vremena ili ne zeli da mi odgovori na pitanje "da mi/NAM igracima samo kazete na osnovu situacije i takodje situacija koje sam prilozio iznad koji je pravilan RP. Da znamo ubuduce i da RP bude zabavan da svima bude lepo i da se pravila ne krse."

Hvala unapred

Peki Marocco

Player
Player
Odbijeno
Obrazlozenje: Igrac nije prekrsio navedeno pravilo usao je sa puskom u ruci i krenuo gore vi ste mirno stajali bez da mu izdate uslov ili brojite, video da nema nikoga i pokupio masinu. Dok ste vi na snimku koji ste dostavili i zalili se niste imali nikakvo oruzje kod sebe samo ste otisli u sred pucnjave i pokupili masinu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom