Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Leader za Marabunta Grande I Lui Alcapone

Status
Not open for further replies.

Lui Alcapone

👀
Player

1.Informacije

1. Vaše ime u RL : Nikola
2. Vaše godine : 19
3. Vremenska zona : GTM+2
4. Prosječna aktivnost na dan : 8-10h
5. Vaš Diskord : simelaaa
6. Vaše Ingame ime : Lui Alcapone
7. Vaš ID : 77529

Dodatne informacije
1.Lider za.....Marabunta Grande

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

1. Kroz svoje RP iskustvo primetio sam da se ova organizacija često svodi samo na osnovne aktivnosti, a uveren sam da uz dobro vođenje i dobru ekipu može postati jedna od najjačih crime organizacija na serveru. Kao lider bih se fokusirao na dobro druzenje i aktivnost.

2.Bio sam deo više organizacija i stekao sam iskustvo kako treba da se vodi jedna organizacija, što mi je dalo dobar uvid u to kako se donose odluke, održava disciplina i motivišu članovi. Znam kako balansirati pravila i zabavu, te kako držati organizaciju aktivnom bez forsiranja.

3.Crime organizacija ne može funkcionisati bez ozbiljnosti i fokusa. Kao lider bih imao jasan plan razvoja organizacije. Cilj mi je da članovi znaju svoju ulogu, da postoji red, ali i da se svi osećaju kao deo ozbiljne crime organizacije na serveru.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Moj savet za poboljšanje RP-a u organizaciji jeste da se stavi veći fokus na međusobnu komunikaciju. Želim da uspostavim konekciju sa svakim članom koji uđe u moju organizaciju, kako bi se svi osećali kao deo tima. U organizaciji nece biti mesta za toksicne ljude.

Moj cilj je da okupljam aktivne ljude i da napravim dobru ekipu. Koja je spremna da pomogne drugima. Bez poznavanja pravila nece niko moci da udje u moju organizaciju.

Želim da kroz svakodnevne aktivnosti gradimo nesto novo, gde će svi članovi učestvovati u akcijama, druženjima, planiranjima i gde će svako imati priliku da doprinese. Samo kroz takav pristup možemo stvoriti jaku organizaciju.

Rankovi unutar organizacije (1 do 13):

1. New Boy
  2. Recruit
  3. Dealer
  4. Ghetto Boy
  5. Street Soldier
  6. Graffiti Team
  7. Graffiti Team Leader
  8. Capo
  9. Turfer
  10. O.G.
  11. Top Dog
  12. Godfather (zamenik Bossa)
  13. Leader (najviši lider organizacije)

Hvala na citanju!
Srecno svim kandidatima!
Lui Alcapone.

Nikola Verstappen

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!

Pozvani ste na interviju za organizaciju Marabunta Grande koji će se održati u utorak 20.01.2026 sa početkom u 18h Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka. Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom