1.Informacije
1. Vaše ime u RL : Nikola
2. Vaše godine : 19
3. Vremenska zona : GTM+2
4. Prosječna aktivnost na dan : 8-10h
5. Vaš Diskord : simelaaa
6. Vaše Ingame ime : Lui Alcapone
7. Vaš ID : 77529
Dodatne informacije
1.Lider za.....Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1. Kroz svoje RP iskustvo primetio sam da se ova organizacija često svodi samo na osnovne aktivnosti, a uveren sam da uz dobro vođenje i dobru ekipu može postati jedna od najjačih crime organizacija na serveru. Kao lider bih se fokusirao na dobro druzenje i aktivnost.
2.Bio sam deo više organizacija i stekao sam iskustvo kako treba da se vodi jedna organizacija, što mi je dalo dobar uvid u to kako se donose odluke, održava disciplina i motivišu članovi. Znam kako balansirati pravila i zabavu, te kako držati organizaciju aktivnom bez forsiranja.
3.Crime organizacija ne može funkcionisati bez ozbiljnosti i fokusa. Kao lider bih imao jasan plan razvoja organizacije. Cilj mi je da članovi znaju svoju ulogu, da postoji red, ali i da se svi osećaju kao deo ozbiljne crime organizacije na serveru.
3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Moj savet za poboljšanje RP-a u organizaciji jeste da se stavi veći fokus na međusobnu komunikaciju. Želim da uspostavim konekciju sa svakim članom koji uđe u moju organizaciju, kako bi se svi osećali kao deo tima. U organizaciji nece biti mesta za toksicne ljude.
Moj cilj je da okupljam aktivne ljude i da napravim dobru ekipu. Koja je spremna da pomogne drugima. Bez poznavanja pravila nece niko moci da udje u moju organizaciju.
Želim da kroz svakodnevne aktivnosti gradimo nesto novo, gde će svi članovi učestvovati u akcijama, druženjima, planiranjima i gde će svako imati priliku da doprinese. Samo kroz takav pristup možemo stvoriti jaku organizaciju.
Rankovi unutar organizacije (1 do 13):
- New Boy
- Recruit
- Dealer
- Ghetto Boy
- Street Soldier
- Graffiti Team
- Graffiti Team Leader
- Capo
- Turfer
- O.G.
- Top Dog