Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
48989
Players nickname
Mister Bombastik
Administrators nickname
administrator Milos Borge
Date
Jan 18, 2026
Time
00:00
Proofs
https://ibb.co/Pv3Hfykw

Mister No

Player
Player
Screenshot (185) hosted at ImgBB
Ne trazim apel nikakav, vidim da me doticni banovao 7 dana verovatno sto sam napisao da je server primio previse (retarda) neartikulisane dece ,mogao bi doticni admin da se pozabavi sa njima i malo ih edukuje kako se komunicira i ponasa u igri, ako je dorastao tom izazovu, nebitno sto mnogima tamo mogu otac da budem . Odavno je ekipa prestala da se cima pa sam i sam polako smanjio igru,vec neko vreme udjem da obidjem neko drustvance ako naletim i odradim sta treba oko svog naloga,nista se nije promenio, samo vredjanje ,pjuvanje ,itd i naravno nikome nista i kad napises surovu realnost nadje se neki pametni da te kazni jer si napisao surovu realnost, mnogi koji me znaju u grandu znaju da se sprdam i ne vredjam nikoga ali ocigledno da treba da se ubaci neki psiho test za sve igrace jer mnogi se previse uzive u ulogu onoga sto nisu u pravom zivotu. Izvinjavam se mozda na pogresnom formatu , resice to admini. Svako dobro .

Status
Not open for further replies.
Top Bottom