Draga Administracijo, vratio sam se na projekat posle duzeg vremena ali se desilo to da sam blokiran na 7 dana. Ja bas volim ovaj projekat i drago mi je sto sam u uslovima da budem tu svaki dan. Medjutim danas sam blokiran od strane Kizule Macka bez ijednog poznatog razloga. Nije bilo kacenja na forum a ni dokaza. Ja vas molim da me odblokirate jer sam zaboravio na dosta vaznih pravila ovog grada. Mozda sam blokiran jer sam svog prijatelja kojeg znam vec par godina u toku voznje nazvao "retard", pritom se salim ali mi nije jasno kako je to doslo do admina. Sve je to zapocelo verovatnim spectate-om jer nas je vozio taksista ciji je drug nekako dosao bez njihove komunikacije IC. Sve sto znam o njemu je da drzi kancelariju "Gospoda".
Izvinite na uzmemiravanju jer nisam bio ovde duze vreme vec sam se vratio tek posle godinu i po. Ja vas molim da me deblokirate jer bi mi jako znacilo sa obzirom na to da sam ovde 5+ godina i na sate i sate provedene ovde.
Hvala unapred .
Daki Holloway
Izvinite na uzmemiravanju jer nisam bio ovde duze vreme vec sam se vratio tek posle godinu i po. Ja vas molim da me deblokirate jer bi mi jako znacilo sa obzirom na to da sam ovde 5+ godina i na sate i sate provedene ovde.
Hvala unapred .