Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
14847
Players nickname
Daki Holloway
Administrators nickname
Kizule Macak
Date
Jan 23, 2026
Time
00:05
Proofs
xxx

daki holloway

Player
Player
Draga Administracijo, vratio sam se na projekat posle duzeg vremena ali se desilo to da sam blokiran na 7 dana. Ja bas volim ovaj projekat i drago mi je sto sam u uslovima da budem tu svaki dan. Medjutim danas sam blokiran od strane Kizule Macka bez ijednog poznatog razloga. Nije bilo kacenja na forum a ni dokaza. Ja vas molim da me odblokirate jer sam zaboravio na dosta vaznih pravila ovog grada. Mozda sam blokiran jer sam svog prijatelja kojeg znam vec par godina u toku voznje nazvao "retard", pritom se salim ali mi nije jasno kako je to doslo do admina. Sve je to zapocelo verovatnim spectate-om jer nas je vozio taksista ciji je drug nekako dosao bez njihove komunikacije IC. Sve sto znam o njemu je da drzi kancelariju "Gospoda".

Izvinite na uzmemiravanju jer nisam bio ovde duze vreme vec sam se vratio tek posle godinu i po. Ja vas molim da me deblokirate jer bi mi jako znacilo sa obzirom na to da sam ovde 5+ godina i na sate i sate provedene ovde.

Hvala unapred .

Daki Holloway

Status
Not open for further replies.
Top Bottom