Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
86048
Players nickname
Kenann Biskee
Administrators nickname
Nikola Armanii
Date
Jan 25, 2026
Time
21:58
Proofs
///

Kenan bisanvoic

Player
Player
eh vako dragi admine nikola armanii ti si mene poslo u demorgan na 180 minuta jer si ti reko da sam ja bezveze lika hapsio a kralju moj vidi bolje zalbu jer vidis da lik ispred mene vadi pusku bez ikakvog razloga a to je u zakoniku nosenje pusaka na otvorenom mjestu a 2 stvar JA radim u gov gdje isto ti mozes vidit na moim ledjima uss i znas ako nisam u uniformi da nemogu da otvorim pda da ga legitimisem tako da sam ga ja pretreso i vodio bi ga u doc i tamo zvao LSPD/SAHP/FIB da ga ONI legitimisu i da ga hapse a 3 stvar ti nisi haman cuo lika kako mi psuje boga bez ikako razloga i jos da ti kazem vako ja nez sta ti imas protiv mene bogam prvo mi ode main sad oce te jos i twink da mi skine te ja stvarno nez odkad je hapsenje lika koi vadi pusku na parkingu ispred mene hapsenje bez ikakvog razloga ahaahahahhah nigdje to jos nisam vidio nigdje i jos dok mi vi ne kaze te sad sto nisi bio u uniformi to je jer postoji CIA agent u kojem sam u svojoj odeci i fatam tako ljude kao UNDER COVER i NEMOGU korisiti PDA da lika legitimisem zato se lice vodi u doc da ga neko legitimise i hapsi to je moja zalba za ovo je stvarno nema smisla HVALA PUNO NIKOLA ARMANI

Kenan bisanvoic

Player
Player
dragi kenane ljubim ja tebe u dupe kolko si ti meni pametan ova pedercina koja je nas obadvojiucu bano je jako retardiran server je shit ljudi su npc sranje kidare dede ima svega i pedofila traze malu jecu da drkaju na njima.Jako su cudni Admini ja sam 1 put zvao policiju da kazem da im je auto na C E S T I c e s t i znaci cesta oni su dosli i htjeli me hapsit jer sam im reko da im je policiski auto na cesti ja sam im ljepo reko da maknu auto jer je smeto ljudima ja oso brzo alt 4 klikno i izbriso server kolko su ljudi cudni i glupi. I jos ti admini kad mi trebaju nejavljaju se uopce il samo kazu nemam ti ja nista tu da ti pomognem znaci molim vas znaciiii wtff bff nekad smo bili bff od janka ta pjesma ona. Et to je to Alija prdic je napisao ovu ljepu poruku. liebe grüße alija
Sta rece hljeb te jebo 🤦🏽‍♂️

Status
Not open for further replies.
Top Bottom