eh vako dragi admine nikola armanii ti si mene poslo u demorgan na 180 minuta jer si ti reko da sam ja bezveze lika hapsio a kralju moj vidi bolje zalbu jer vidis da lik ispred mene vadi pusku bez ikakvog razloga a to je u zakoniku nosenje pusaka na otvorenom mjestu a 2 stvar JA radim u gov gdje isto ti mozes vidit na moim ledjima uss i znas ako nisam u uniformi da nemogu da otvorim pda da ga legitimisem tako da sam ga ja pretreso i vodio bi ga u doc i tamo zvao LSPD/SAHP/FIB da ga ONI legitimisu i da ga hapse a 3 stvar ti nisi haman cuo lika kako mi psuje boga bez ikako razloga i jos da ti kazem vako ja nez sta ti imas protiv mene bogam prvo mi ode main sad oce te jos i twink da mi skine te ja stvarno nez odkad je hapsenje lika koi vadi pusku na parkingu ispred mene hapsenje bez ikakvog razloga ahaahahahhah nigdje to jos nisam vidio nigdje i jos dok mi vi ne kaze te sad sto nisi bio u uniformi to je jer postoji CIA agent u kojem sam u svojoj odeci i fatam tako ljude kao UNDER COVER i NEMOGU korisiti PDA da lika legitimisem zato se lice vodi u doc da ga neko legitimise i hapsi to je moja zalba za ovo je stvarno nema smisla HVALA PUNO NIKOLA ARMANI