Zar ti treba dokaz ako znas da neko Blacklist evejda ?Što se tiče FIB-ove klasifikacije tokom tadašnjeg FIB-a su svi pripadnici državnih organizacija koji su u tom trenutku imali roleplay biografiju dobijali i klasifikacije, moram da napomenem da u tom trenutku nisam ni znao da se radi o navedenom igraču i da sam na forumu proverio da li taj igrač poseduje biografiju kao što možete i da vidite u snimku, napisao je: "Approvali mi bio, jel ti frka da me klasificiraš". Nakon dobijanja klasifikacije sedeli smo na discordu i kada je u chatu izašlo da sam ga "sakrio", jedan od starijih igrača mi je objasnio ko je on. Priznajem svoju grešku što nisam ovo okačio na forum ali sam smatrao da nemam dovoljno dokaza za tako nešto.
Pored toga, igrač mi je na discordu poslao link za njegovu aplikaciju za ballase, ja nedeljno dobijam po 10 ako ne i više ovakvih poruka za koje pola i ne gledam ko mi je poslao što naravno mogu i da pokažem ako bude bilo potrebno, ali svakako ne vidim ovde nikakvo "pomaganje" kad svakako moja reakcija na nečiji forum post ne menja ishod.
Ili samo prijavis Adminu , Ili skines pov sa foruma gde se cuje moj glas , kad si vec znao ko sam onda si znao i moj main na kojem sam blacklistovan , Lako si mogao dokazati da blacklist evejdam , Ne ne ne , Cuvao si mi ledja , dok nisam postao opasnost za tebe i tvoje drustvo u RP i tad si odlucio da okrenes ledja svom starom drugaru , i da me Tipujes....
Nije to lepo Drasko , Bog sve vidi , i kaznjava....
Mene je kaznio jer sam skamo malog Baju Skoffa , Sad je izgleda bog na tebe ljut....