Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Pomaganje blacklistovanim igracima | 11148

Your ID
29757
Players nickname
Drasko Black
Suspect ID
11148
Date of violation
Jan 30, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/Ye34UnWLTyM

Kensho theNotorious

Matrix Attack Me...
Player
Što se tiče FIB-ove klasifikacije tokom tadašnjeg FIB-a su svi pripadnici državnih organizacija koji su u tom trenutku imali roleplay biografiju dobijali i klasifikacije, moram da napomenem da u tom trenutku nisam ni znao da se radi o navedenom igraču i da sam na forumu proverio da li taj igrač poseduje biografiju kao što možete i da vidite u snimku, napisao je: "Approvali mi bio, jel ti frka da me klasificiraš". Nakon dobijanja klasifikacije sedeli smo na discordu i kada je u chatu izašlo da sam ga "sakrio", jedan od starijih igrača mi je objasnio ko je on. Priznajem svoju grešku što nisam ovo okačio na forum ali sam smatrao da nemam dovoljno dokaza za tako nešto.

Pored toga, igrač mi je na discordu poslao link za njegovu aplikaciju za ballase, ja nedeljno dobijam po 10 ako ne i više ovakvih poruka za koje pola i ne gledam ko mi je poslao što naravno mogu i da pokažem ako bude bilo potrebno, ali svakako ne vidim ovde nikakvo "pomaganje" kad svakako moja reakcija na nečiji forum post ne menja ishod.
Zar ti treba dokaz ako znas da neko Blacklist evejda ?
Ili samo prijavis Adminu , Ili skines pov sa foruma gde se cuje moj glas , kad si vec znao ko sam onda si znao i moj main na kojem sam blacklistovan , Lako si mogao dokazati da blacklist evejdam , Ne ne ne , Cuvao si mi ledja , dok nisam postao opasnost za tebe i tvoje drustvo u RP i tad si odlucio da okrenes ledja svom starom drugaru , i da me Tipujes....

Nije to lepo Drasko , Bog sve vidi , i kaznjava....
Mene je kaznio jer sam skamo malog Baju Skoffa , Sad je izgleda bog na tebe ljut....

Zar ti treba dokaz ako znas da neko Blacklist evejda ?
Ili samo prijavis Adminu , Ili skines pov sa foruma gde se cuje moj glas , kad si vec znao ko sam onda si znao i moj main na kojem sam blacklistovan , Lako si mogao dokazati da blacklist evejdam , Ne ne ne , Cuvao si mi ledja , dok nisam postao opasnost za tebe i tvoje drustvo u RP i tad si odlucio da okrenes ledja svom starom drugaru , i da me Tipujes....

Nije to lepo Drasko , Bog sve vidi , i kaznjava....
Mene je kaznio jer sam skamo malog Baju Skoffa , Sad je izgleda bog na tebe ljut....
Jesi se to ti lipi moj zamonasio slučajno pa mjesas vjeru i igricu ?

Garfild

Player
Player
Po mojoj roleplay izjavi, ovaj igrac 11148 nije bio tada u gradu i nije pomagao nekom zloci, jer smo pili kracu sa malo meda i slag. Sa nama je bio kolega kila1337 on se tada vratio sa tajlanda ne znam sta je tamo radio, mozete da predpostavite. Ne lazem, caleta mi. Dobar je momak ne mojte da ga banujete. Caocao.

Last edited:

Kensho theNotorious

Matrix Attack Me...
Player
Po mojoj roleplay izjavi, ovaj igrac 11148 nije bio tada u gradu i nije pomagao nekom zloci, jer smo pili kracu sa malo meda i slag. Sa nama je bio kolega kila1337 on se tada vratio sa tajlanda ne znam sta je tamo radio, mozete da predpostavite. Ne lazem, caleta mi. Dobar je momak ne mojte da ga banujete. Caocao.
Lepa prica priznajem , samo mi se ne svidja sto sam ja zloca...

Slusaj tuljanje jedan narkomanski sve o tebi govori kakav si covjek prvo kad si Baju zavalio i uradio sta si uradio drugo razumijem tvoje kriziranje kad nemas sta da povuces , a tvoja ova zalba je samo potez ocajnika da uradi ovako nesto to jest da mastima dokaze preko F12 unutar Google chroma,to sto nisi ugledni član ovako fine zajednice igraca vec si obični olos to dovoljno govori o tebi popisam ti se u oba frljava oka . Ajde sad idi trazi od lerdija da ti da ket da se popravis.

Kensho theNotorious

Matrix Attack Me...
Player
Slusaj tuljanje jedan narkomanski sve o tebi govori kakav si covjek prvo kad si Baju zavalio i uradio sta si uradio drugo razumijem tvoje kriziranje kad nemas sta da povuces , a tvoja ova zalba je samo potez ocajnika da uradi ovako nesto to jest da mastima dokaze preko F12 unutar Google chroma,to sto nisi ugledni član ovako fine zajednice igraca vec si obični olos to dovoljno govori o tebi popisam ti se u oba frljava oka . Ajde sad idi trazi od lerdija da ti da ket da se popravis.
hahahahahaah , F12 na Discord aplikaciji jel ti vuces nesto lepi ?

Kensho theNotorious

Matrix Attack Me...
Player
Cim razumes moju krizu onda i ti vuces , ako kazes da je ocajnicki potez za Baju onda to kazes i za svog drugara Draska jer je on reako da je Baja slepac i nek sam ga skamo i podrzo mene , a ti nama priznaj i meni i Drasku , zasto si druko Draska da je on mene tipovao za Bl , ajde priznaj to drugaru Drasku ....

Top Bottom