Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
13029
Players nickname
Hades Immortal
Suspect ID
13530
Date of violation
Jun 14, 2022
Time of violation
17:43
Proofs
https://youtu.be/JNftA7Q3IT8

a1ndra

Player
Player
Napao sam trku od familije Blackout kada sam se teleportovao tamo zatekao sam kako nema nikoga pored mene, a vreme odbrojava 30 sekundi pred pocetak trke zatim sam upalio snimanje i jasno se vidi kako ID 13530 zavrsava trku pre nego sto sam ja uopste poceo.

Ivan_Royal

Active Member
Leader of unofficial org
U pitanju je ocigledfno bag meni je izaslo da je napadnuta sfera uticaja usao sam i nije bilo nikoga cekao neko vreme zatim je trka pocela i ja sam je zavrsio, tako da ne vidim ovde svoju krivicu.

Dzigi Devil 86

Player
Player
U pitanju je ocigledfno bag meni je izaslo da je napadnuta sfera uticaja usao sam i nije bilo nikoga cekao neko vreme zatim je trka pocela i ja sam je zavrsio, tako da ne vidim ovde svoju krivicu.
Toliko dugo radimo te sfere i nikada nije bio ni jedan bag sem da se krene sa okrenut auto.... nije moguce da se krene pre odbrojavanja sem ako ne koristis nesto specijalno:unsure:

Ivan_Royal

Active Member
Leader of unofficial org
Pa bre neka provere admini da li koristim ili ne onda ali lupate gluposti znam da nisam kriv trebaliste prijavite bug na serveru a ne mene.
Nego nisam kriv sto ste svi vi zavidni na mene i moju fam.
Neka odluce vise sile ja znam da nista nisam uradio.

Nikčee

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 13530 dobit će kaznu za Bug Abuse
  • Već ako ste vidjeli da ste krenuli prije isteka vremena mogli ste stati i pricetkati.(iskoristili ste bug.)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom