Ime: Atila Vasquez
Pol: Muski
Starost: 28 godine
Rasa: Belac
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Temerrin
Otac: Atila
Majka: Etelka
Težina: 120 Kg
Visina: 180cm
Boja očiju: Plava
Boja kose: Braun
Tetovaže: Leva ruka ledja, desna ruka, grudi,
Prednosti:Opasan, Smiren, Posten
Slabosti: Tuzan, Smoren, Depresivan
"Rođen sam u siromašnom naselju gde je jedini način preživljavanja bio ulični rad. Otac mi je bio mehaničar, pa sam od malih nogu naučio sve o automobilima i brzoj vožnji. Nakon što smo izgubili porodičnu kuću, odlučio sam da se preselim u Los Santos i započnem novi život. Tamo sam počeo da radim sitne poslove, ali sam brzo shvatio da se pravi novac krije u podzemlju/legalnim organizacijama (izaberi jedno). Danas težim ka tome da postanem uticajna ličnost u gradu i obezbedim sigurnu budućnost za svoju porodicu."
Ishodi:
1.) Atila moze ici 1 vs 2 iz iskustva koje je stekao na obuci.
2.) Atila moze podizati stvari sa poda dok drzi revolver ili tejzer u ruci.
3.) Atila moze da pruza prvu pomoc, prica na radio, pljacka nekoga, pretresa nekoga sa bilo koje strane, veze i vuce nekoga sa revolverom ili tejzerom u ruci.
4.) Atila moze razbijati kamericu uz koriscenje /me /do /try komandi ukoliko ima validan razlog.
5.) Atila moze da vozi automobil off-road do 60 km/h.
Pol: Muski
Starost: 28 godine
Rasa: Belac
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Temerrin
Otac: Atila
Majka: Etelka
Težina: 120 Kg
Visina: 180cm
Boja očiju: Plava
Boja kose: Braun
Tetovaže: Leva ruka ledja, desna ruka, grudi,
Prednosti:Opasan, Smiren, Posten
Slabosti: Tuzan, Smoren, Depresivan
"Rođen sam u siromašnom naselju gde je jedini način preživljavanja bio ulični rad. Otac mi je bio mehaničar, pa sam od malih nogu naučio sve o automobilima i brzoj vožnji. Nakon što smo izgubili porodičnu kuću, odlučio sam da se preselim u Los Santos i započnem novi život. Tamo sam počeo da radim sitne poslove, ali sam brzo shvatio da se pravi novac krije u podzemlju/legalnim organizacijama (izaberi jedno). Danas težim ka tome da postanem uticajna ličnost u gradu i obezbedim sigurnu budućnost za svoju porodicu."
Ishodi:
1.) Atila moze ici 1 vs 2 iz iskustva koje je stekao na obuci.
2.) Atila moze podizati stvari sa poda dok drzi revolver ili tejzer u ruci.
3.) Atila moze da pruza prvu pomoc, prica na radio, pljacka nekoga, pretresa nekoga sa bilo koje strane, veze i vuce nekoga sa revolverom ili tejzerom u ruci.
4.) Atila moze razbijati kamericu uz koriscenje /me /do /try komandi ukoliko ima validan razlog.
5.) Atila moze da vozi automobil off-road do 60 km/h.