Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

attila harnus

Player
Player
Ime: Atila Vasquez
Pol: Muski
Starost: 28 godine
Rasa: Belac
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Temerrin
Otac: Atila
Majka: Etelka
Težina: 120 Kg
Visina: 180cm
Boja očiju: Plava
Boja kose: Braun
Tetovaže: Leva ruka ledja, desna ruka, grudi,
Prednosti:Opasan, Smiren, Posten
Slabosti: Tuzan, Smoren, Depresivan

"Rođen sam u siromašnom naselju gde je jedini način preživljavanja bio ulični rad. Otac mi je bio mehaničar, pa sam od malih nogu naučio sve o automobilima i brzoj vožnji. Nakon što smo izgubili porodičnu kuću, odlučio sam da se preselim u Los Santos i započnem novi život. Tamo sam počeo da radim sitne poslove, ali sam brzo shvatio da se pravi novac krije u podzemlju/legalnim organizacijama (izaberi jedno). Danas težim ka tome da postanem uticajna ličnost u gradu i obezbedim sigurnu budućnost za svoju porodicu."

Ishodi:
1.) Atila moze ici 1 vs 2 iz iskustva koje je stekao na obuci.
2.) Atila moze podizati stvari sa poda dok drzi revolver ili tejzer u ruci.
3.) Atila moze da pruza prvu pomoc, prica na radio, pljacka nekoga, pretresa nekoga sa bilo koje strane, veze i vuce nekoga sa revolverom ili tejzerom u ruci.
4.) Atila moze razbijati kamericu uz koriscenje /me /do /try komandi ukoliko ima validan razlog.
5.) Atila moze da vozi automobil off-road do 60 km/h.

attila harnus

Player
Player
Ime: Atila Vasquez
Pol: Muski
Starost: 28 godine
Rasa: Belac
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Temerrin
Otac: Atila
Majka: Etelka
Težina: 120 Kg
Visina: 180cm
Boja očiju: Plava
Boja kose: Braun
Tetovaže: Leva ruka ledja, desna ruka, grudi,
Prednosti:Opasan, Smiren, Posten
Slabosti: Tuzan, Smoren, Depresivan

"Rođen sam u siromašnom naselju gde je jedini način preživljavanja bio ulični rad. Otac mi je bio mehaničar, pa sam od malih nogu naučio sve o automobilima i brzoj vožnji. Nakon što smo izgubili porodičnu kuću, odlučio sam da se preselim u Los Santos i započnem novi život. Tamo sam počeo da radim sitne poslove, ali sam brzo shvatio da se pravi novac krije u podzemlju/legalnim organizacijama (izaberi jedno). Danas težim ka tome da postanem uticajna ličnost u gradu i obezbedim sigurnu budućnost za svoju porodicu."

Ishodi:
1.) Atila moze ici 1 vs 2 iz iskustva koje je stekao na obuci.
2.) Atila moze podizati stvari sa poda dok drzi revolver ili tejzer u ruci.
3.) Atila moze da pruza prvu pomoc, prica na radio, pljacka nekoga, pretresa nekoga sa bilo koje strane, veze i vuce nekoga sa revolverom ili tejzerom u ruci.
4.) Atila moze razbijati kamericu uz koriscenje /me /do /try komandi ukoliko ima validan razlog.
5.) Atila moze da vozi automobil sportski auto do 60 km/h.

Refko Navaro

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno
Zivotna prica nema 200+ reci.
Probaj ponovo za 7d.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom