Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pravila GZ, RDM, G.P 6.15 Ž | ID: 5819

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15394
Players nickname
Mihailo Escobar
Suspect ID
5819
Date of violation
Jun 14, 2022
Time of violation
20:58PM
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=0_21vS8q5mY

Mixa Dior

Player
Player
Na snimku moze se videti da sam otisao da kupim semenke. Bio je kod prodavnice sokova ili ti mi ga zovemo GZ(Green zone). Dosao sam do njega, ispricao se, pitao da uzme i da mi ponudi. Medjutim, dolazi ID:5819 i ubija ovog i mene. Ili ti prekrsio pravilo GZ i 6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti. | UPOZORITI . Moze se videti na snimku pri kraju da me je doticni ID:5819 ubio ili ti ga zovemo RDM.

Anđelko Roosevelt

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Upload-ajte POV u kojem se cuje vas glas​
Imate 8 sati da ispravite ovu grešku.​

Nugi Lepadasy

Escape The Matrix
Player
zalba ti nema smisla, objavi kako si bezao i nisi hteo da dignes ruke u vis (fear rp), drugo sto si psovao kad smo te dignuli (occ vredjanje) video ti je isecen, trece nisi kod prodavnice sokova vec preko puta sto nije gz plus zvali smo i vidu silu pitali smo lepo i nije gz

Mixa Dior

Player
Player
zalba ti nema smisla, objavi kako si bezao i nisi hteo da dignes ruke u vis (fear rp), drugo sto si psovao kad smo te dignuli (occ vredjanje) video ti je isecen, trece nisi kod prodavnice sokova vec preko puta sto nije gz plus zvali smo i vidu silu pitali smo lepo i nije gz
Ovako, ako treba lepo da ti kazem, ponovicu ti. Dosao sam da mi proda semenke, lik, sve ok, ali u tom trenutku dolazite vi i prekrsili ste G.P 6.15 . Ubio si me u gz, jer je prodavnica sokova gz i preko puta je gz.

Nugi Lepadasy

Escape The Matrix
Player
Ovako, ako treba lepo da ti kazem, ponovicu ti. Dosao sam da mi proda semenke, lik, sve ok, ali u tom trenutku dolazite vi i prekrsili ste G.P 6.15 . Ubio si me u gz, jer je prodavnica sokova gz i preko puta je gz.
prodavnica sokova je ali mi smo bili preko puta to znaci da nije zvali smo visu silu i pitali smo rekli su da nije gz preko puta

Miyagi Chang

Sensei
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio, sam odbiti ovu zalbu.

-Zalba nije ispravljena u datom roku.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom