By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ez bizTrazim ceo pov od pocetka do kraja eventa.
tisina ti sto si vise ljudi kroz bush ubio nego normalnoez biz
hvala vam za killove za montazu
TKO si ti sad, jel oces poz ne kontamtisina ti sto si vise ljudi kroz bush ubio nego normalno
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtevam da ID 84627 dostavi svoj CEO POV sa Bizwar-a u 01:05 , 02.02.2026
Rok za dostavu je 12h
Žalbu nije moguće povući.
Decko ajde sta si se umislio bre vise, da ne citujes niko ne bi znao ko siTKO si ti sad, jel oces poz ne kontam
Dovoljno da nebitalci ko ti dolaze na forum i odgovaraju na tudi post ezDecko ajde sta si se umislio bre vise, da ne citujes niko ne bi znao ko si
ja bar znam da pisem nebitalcu bezrukiDovoljno da nebitalci ko ti dolaze na forum i odgovaraju na tudi post ez
Znam pisat al ti ne znas citat u tome je stvar. Daj mi doznanja tko tocno govori da nemam ruke i onda mozemo od tadja bar znam da pisem nebitalcu bezruki
"doznanja"Znam pisat al ti ne znas citat u tome je stvar. Daj mi doznanja tko tocno govori da nemam ruke i onda mozemo od tad
+1 fan koji pise na svaki moj post"doznanja"
"tudi", jbg brate nisi bas pismen izgleda, ali za cit ne treba pismenost?Znam pisat al ti ne znas citat u tome je stvar. Daj mi doznanja tko tocno govori da nemam ruke i onda mozemo od tad
oces sliku ili sta ne kontam?ja sam veliki fan marko ti si samo bolji
onaj koji nema ništa bolje za raditi nego fanatično obožavati na drugim forumima"tudi", jbg brate nisi bas pismen izgleda, ali za cit ne treba pismenost?
Ne bih bio fan onome koji vjv vuce 100 pregleda u mjesec danaoces sliku ili sta ne kontam?