znamo sorene sve polakoto sto sam glup i sto citujem ne znaci da sam bolji
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!znamo sorene sve polakoto sto sam glup i sto citujem ne znaci da sam bolji
Jesi zvao deckica da te brani, bas ste mi onako slatki zajedno?HAHAAAAHAHAHHA zamisli nemas argumenata i upotrebljavas izgovore koje nemaju veze s temom razgovora uzasss
covece reci nam nesto sto ne znamone znam da igram bez cheata
jbg nema svatko prijateljeJesi zvao deckica da te brani, bas ste mi onako slatki zajedno?
nije svatko nego svako razumi to ne pleti recijbg nema svatko prijatelje
aplauzjbg nema svatko decka kao ja, srecan sam i ponosan na njega i samo je to bitno. LJUBAV JE LJUBAV
AHAHAHAHAHHA JESI GLUPnije svatko nego svako razumi to ne pleti reci
ja koliko vidim nas je nekoliko, a ti sto imas samo ig drugare je bas depresivno. Izadji napolje ANTY, veruj mi nije ni napolju toliko strasno.jbg nema svatko prijatelje
opet izlazis iz teme i ides na rl sto nema veze s temom. dovoljno o tome hahahahahahja koliko vidim nas je nekoliko, a ti sto imas samo ig drugare je bas depresivno. Izadji napolje ANTY, veruj mi nije ni napolju toliko strasno.
Sam si napisao da nema svako prijatelje, ne razumem sta pokusavas time da postignes? Izgleda da si ti taj koji izlazi iz teme, anty.opet izlazis iz teme i ides na rl sto nema veze s temom. dovoljno o tome hahahahahah
Sam si napisao da nema svako prijatelje, ne razumem sta pokusavas time da postignes? Izgleda da si ti taj koji izlazi iz teme, anty.
I jos uvijek ne znamo s kim pricamoNa kraju dana, ti si anonimni lik koji u mjesec dana skupi 100 pregleda na video i tvoji lajkovi i komentari su od tvoje četvero članova obitelji.
Zašto bi ovo bilo odobreno, pogled je čist, glupoako ovo ne prihvatite ja ne znam