By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Koliko sam vidio u videu htio si napraviti zamjenu bez da izgubis porez koji je iznosio "1m" nakon čega si znao da češ dobiti ban 60 dana i prebacio si fam sa kućom u vrijednosti preko 100m na prijatelja 80605 kako slučajno nebi nestala tokom tvog bana.Trazim unban jer sam bio skemovan i nisam znao da ne smijem toliko novaca dati.prihvacam money wipe jer mi je stvarno zao,zelim nastavit roplay.hvala unaprijed
Koliko ja znam kuca ne nestaje jer ljudi iz fama mogu placati kucu pametnom dostaKoliko sam vidio u videu htio si napraviti zamjenu bez da izgubis porez koji je iznosio "1m" nakon čega si znao da češ dobiti ban 60 dana i prebacio si fam sa kućom u vrijednosti preko 100m na prijatelja 80605 kako slučajno nebi nestala tokom tvog bana.
Samo co-leaderi mogu, bitna stvar je da si fam prebacio s kućom od preko 100m gdje si opet prekršio GP 1.7 tako da ne moraš pisati u žalbi da "nisi znao"...Koliko ja znam kuca ne nestaje jer ljudi iz fama mogu placati kucu pametnom dosta