Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
47810
Players nickname
Lazar Munchmallow
Suspect ID
62785
Date of violation
Feb 2, 2026
Time of violation
17:17
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=1Duhp5EuMug&list=RD1Duhp5EuMug&start_radio=1

Lazar Munchmallow

𝓽𝓾𝓽𝓽𝓸 𝓹𝓪𝓼𝓼𝓪
Player
Pozdrav administracijo, Gospodin Emin Mehmedovic pokusava vec par dana da mi namesti ban i laze administraciju. Decko me je okacio za doxing ali je on ostavio moju sliku u komentaru i dobio je ban za doxing Approved - Doxxing | 47810, nakon toga trrazio je unban uz obrazlozenje da sam mu otkrio lokaciju sto nije istina i admini su upuceni u to i Aldin je odbio njegov appeal Rejected - Doxxing P.F | Milos Borge,
Od tada decko pokusava da mi smesti ban na bilo koji moguci nacin, Decko je pokusao da mi smesti ban za ilegalni redux ali mu je i to odbijeno Rejected - GP 4.1 | 47810,
Nakon toga decko je okacio na novom forumu zalbu za lebrona da krsim discord ban evade, ali mu je zalba odbijena jer ne krsim a i to je oakcio na novom forumu jer mu je stari banovan kad je dobio ban za doxing Rejected - Unjustice | Lebron Pluxury

Nakon toga decko kaci zalbu na mene za laganje administracije uz obrazlozenje da je on drugi lik i da nema nikakve veze sa tim forumom i da ja lazem administraciju Pending review - Laganje Administracije | 47810, Saljem ove dokaze jer decko Reppiv nama poznatiji kao Reppiv laze administraciju da to nije njegov forum ali ipak jeste, Decko je okacio unban appeal na EN3 jer je dobio ban za cheats Rejected - Cheats (PC Check) | Markus Pluxury, i u prilogu je poslao par snimaka na kojem mu se cuje glas kao i na svom main accountu na kojem igra na RS ( 62785 ), Saljem Vam dokaze kako to jeste njegov forum i jer decko pokusava da mi smesti namerno Ban! Zamolio bih takodje admina koji bude pregledavao zalbu Pending review - Laganje Administracije | 47810 da zna da je sve laz sto je rekao i da pokusava namerno da mi smesti ban! Takodje da navedem da je decko banovan na EN3 za cheats!

U dokazu 1 se vidi njegov Unban Appeal za Cheats ( Rejected - Cheats (PC Check) | Markus Pluxury ) , i moze se cuti njegov glas kako igra na EN3 na informalu i da je taj Unban Appeal okacio na taj forum Reppiv, a da je u zalbi Pending review - Laganje Administracije | 47810 rekao da nije to njegov forum i da nema veze s vezom, takodje decko navodi sam da krsi ban evade tacnije da je napravio novi forum :),

U dokazu 2 se moze videti jos jedan POV sa Infa dok igra na EN3 i vidi se Ilegalni skin za pusku Assault Riffle Carabin:)

U dokazu 3 se moze videti njegov stari forum koji je banovan https://gta5grand.com/forum/members/244956/ i u nekoj njegovoj zalbi se moze cuti isti glas na kojem se i cuje u dokazu 1.

Zamolio bih da se igrac stvarno kazni za laganje administracije i pokusava namerno da mi smesti ban!
Ugodan ostatak dana:)

Reppiv

Player
Player
Izvinjavam se ako je ovo off topic komentar ja bi samo da pohvalim igraca za njegov trud jer se i na snimcima cuje koliko jako dise od umora jer se preznojio sklapajuci ovo da bi okacio zalbu protiv mene ...

Reppiv

Player
Player
A i ja bih samo da naglasim da igrac treba biti kaznjen za spamming jer vec ima okacenu zalbu protiv mene na temu mog foruma i ovde kaci zalbu sa istom temom samo sa drugim naslovom tako da bih zamolio da se igrac kazni za to a i 163988 racun je blokiran sa razlogom jer je bio PC Check Pozitivan sto ne mora znacit da je cheat vec nesto sasvim drugo

Lazar Munchmallow

𝓽𝓾𝓽𝓽𝓸 𝓹𝓪𝓼𝓼𝓪
Player
A i ja bih samo da naglasim da igrac treba biti kaznjen za spamming jer vec ima okacenu zalbu protiv mene na temu mog foruma i ovde kaci zalbu sa istom temom samo sa drugim naslovom tako da bih zamolio da se igrac kazni za to a i 163988 racun je blokiran sa razlogom jer je bio PC Check Pozitivan sto ne mora znacit da je cheat vec nesto sasvim drugo
Zalbu na igraca mozes postavljati koliko god puta hoces, Zalbu na administraciju ne smes, a na igraca smes:))

Lazar Munchmallow

𝓽𝓾𝓽𝓽𝓸 𝓹𝓪𝓼𝓼𝓪
Player
Blud u naslovu ti pise cheats😭🥀, a i svakako se vidi u povu da imas ilegalan assault;)

Reppiv

Player
Player
Blud u naslovu ti pise cheats😭🥀, a i svakako se vidi u povu da imas ilegalan assault;)
Ne znam samo kako moze igrac koji ima u zadnje 2 godine 0 ucestva na evente da zna je li ilegalan ili ne AR ?

Reppiv

Player
Player
Zeleo bih samo jos da te poducim da se PC Check na RS i PC Check na EN3 razlikuju ko suva i vlazna maramica tako da ako je PC Checker nasao validan dokaz me banuje sa razlogom Cheats isti taj dokaz nije validan na RS, sa obzirom da svu evidenciju igrac prebacuje na racun 62785 zeleo bih da napomenem da je racun 62785 PC Check negative 1/15/2026 18:45 od strane Administratora Milos Borge sto znaci da ne koristi cheatove ponovo naglasavam PC Check na EN3 i PC Check na RS1 ima drugaciji protokol a lazar to ne zna jer nikad nije imao takvo iskustvo jer mu je vestina pucanja u minusu...

Niko Salamanca

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Ti ako ne krsis pravila neces biti kaznjen, sto se tice forum rule 9 igrac je kaznjen, sto se tice laganje administracije, pravilo nije prekrseno, ako igrac sumnja i ima dokaze da neko krsi pravilo ima pravo okaciti zalbu​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom