By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!a sta se desilo sekundu posle kraja tog videa neki lta lagani sada cemo i mi video pa cemo videti... A za ubijanje na auto putu druze robamo imamo pravo da te ubijamo ukoliko ne slusas itd. Ne znam da li se pravis glup ili jesi glup stv.Klasicno ubijanje Roleplaya...
I sramotno da administracija u demorgan baca igrače koji su žrtva ovavkih nonRP igrača, kako bi izbjegli da na protupravilni način izgube imovinu koju su stekli igrajuči roleplay...
druze lta si radio ne razumijem te sam si sebe zeznuoKlasicno ubijanje Roleplaya...
I sramotno da administracija u demorgan baca igrače koji su žrtva ovavkih nonRP igrača, kako bi izbjegli da na protupravilni način izgube imovinu koju su stekli igrajuči roleplay...
Receno ti je da stanes sa strane nisi usporio nego si krenuo da bezis. Sta treba da te puste?Pa ja sam vec dobio demorgan...a ako se smije radit CR i PG zato jer je to "autocesta" onda cu rade izbrisat igricu, nego da se s vama debilima bakcim
ti je
Sam si sebe zeznuo druze. Zavrsena prica uzivaj u celiji i javi kakvu hranu dele u zatvoru.Pa ja sam vec dobio demorgan...a ako se smije radit CR i PG zato jer je to "autocesta" onda cu rade izbrisat igricu, nego da se s vama debilima bakcim
Reci ce ti frend kad dobije kaznu za CR i PGSam si sebe zeznuo druze. Zavrsena prica uzivaj u celiji i javi kakvu hranu dele u zatvoru.
nemam cig0raReci ce ti frend kad dobije kaznu za CR i PG
Lta fear rp jer nije htio stati da je postovo ne bi se nista prekrsilo hvalaOn je uradio LTA, a vi CR.
Lta fear rp jer nije htio stati da je postovo ne bi se nista prekrsilo hvala
a to preko radara ti vidio? hahaHDa on ne leti 300+ po autocesti u kontra smjeru i nabija se frontalno da nekog zaustavi i roba ga kasnije, ne bi se nista prekrsilo...
Evo popisao sam se kolko si smjesan...ne da mi se vise dopisivat s vama, ja evo za 5 minuta c usvoju kaznu odradit, sad cekamo da on svoju i tjt...on je prekrsio svoje, ja svoje...veselim se ponovnom susretu, za 10 minuta jurim po autocestia to preko radara ti vidio? hahaH
pa da opet lta uradis?? hahaha i za lta se dobija 180min i upozorenje pa ti gledajEvo popisao sam se kolko si smjesan...ne da mi se vise dopisivat s vama, ja evo za 5 minuta c usvoju kaznu odradit, sad cekamo da on svoju i tjt...on je prekrsio svoje, ja svoje...veselim se ponovnom susretu, za 10 minuta jurim po autocesti