Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
17603
Players nickname
Viktor_Valujev
Suspect ID
15277
Date of violation
Jun 15, 2022
Time of violation
23:48
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=C_hHgTdR5Nc

Pap1c

Player
Player
hahahahahahahahahahhah to je auto put tu ima pravo da radi sta hoce hahahahhahahahah
njegovo je bilo da te zaustavi jer te je robao i ja sam bio deo toga tako da pozz

stefan jankovic

Player
Player
Klasicno ubijanje Roleplaya...
I sramotno da administracija u demorgan baca igrače koji su žrtva ovavkih nonRP igrača, kako bi izbjegli da na protupravilni način izgube imovinu koju su stekli igrajuči roleplay...
a sta se desilo sekundu posle kraja tog videa neki lta lagani sada cemo i mi video pa cemo videti... A za ubijanje na auto putu druze robamo imamo pravo da te ubijamo ukoliko ne slusas itd. Ne znam da li se pravis glup ili jesi glup stv.

Adonis Zabataaa

Player
Player
Klasicno ubijanje Roleplaya...
I sramotno da administracija u demorgan baca igrače koji su žrtva ovavkih nonRP igrača, kako bi izbjegli da na protupravilni način izgube imovinu koju su stekli igrajuči roleplay...
druze lta si radio ne razumijem te sam si sebe zeznuo

bozinho1

Player
Player
Pa ja sam vec dobio demorgan...a ako se smije radit CR i PG zato jer je to "autocesta" onda cu rade izbrisat igricu, nego da se s vama debilima bakcim

bozinho1

Player
Player
a to preko radara ti vidio? hahaH
Evo popisao sam se kolko si smjesan...ne da mi se vise dopisivat s vama, ja evo za 5 minuta c usvoju kaznu odradit, sad cekamo da on svoju i tjt...on je prekrsio svoje, ja svoje...veselim se ponovnom susretu, za 10 minuta jurim po autocesti

Adonis Zabataaa

Player
Player
Evo popisao sam se kolko si smjesan...ne da mi se vise dopisivat s vama, ja evo za 5 minuta c usvoju kaznu odradit, sad cekamo da on svoju i tjt...on je prekrsio svoje, ja svoje...veselim se ponovnom susretu, za 10 minuta jurim po autocesti
pa da opet lta uradis?? hahaha i za lta se dobija 180min i upozorenje pa ti gledaj

Status
Not open for further replies.
Top Bottom