By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sramota tuga i cemer...steta nekad je bio visa sila ali sta ces ljudi se mjenjajuOvo vam je dame i gospodo Hugo Perla. To sto je scamovao za pare nije moj problem. Ja sam tu zbog ubista.
Nekom je milion ipo smesna cifra, a nekom je povelika... pozzz
Pozdrav za GOLD FAMILY sto su ispali korektni do kraja.
Pozdrav sve najbolje i sretno sa RL zivotom!Pozdrav od Huge za za sve sta zaraduju u RL manje od mene. LP
izvinjavam se nijedna ruzna rijec nije bila upucena prema tebi svi smo opusteni bili hvala dovidjenjaPS ovo je IC razlog za ubijanje, cuje se u videu sve nije bez razloga, cuje se i u videu sve, prijetnje ovamo tamo, sa razloom sve
oko cega se vi svadjate boze sacuvaj ko mala deca steOvo vam je dame i gospodo Hugo Perla. To sto je scamovao za pare nije moj problem. Ja sam tu zbog ubista. pozzz
Pozdrav za GOLD FAMILY sto su ispali korektni do kraja.
Po mom glasu i smirenosti mozes da cujes da nemam nikakvu nameru da se svadjam. Samo nisam video razlog zvanja deset ljudi iz golda ispred nase kuce zato sto Hugo ima neke neresene racune i dugove. To je meni samo smetalo.oko cega se vi svadjate boze sacuvaj ko mala deca ste
slazem se ja sam bio tu samo sto mi je bilo dosadno nit sam pucao nit nista al jbgPo mom glasu i smirenosti mozes da cujes da nemam nikakvu nameru da se svadjam. Samo nisam video razlog zvanja deset ljudi iz golda ispred nase kuce zato sto Hugo ima neke neresene racune i dugove. To je meni samo smetalo.
Ovo druze samo govori o tebi kakav si covek nista vise. Klasicno klinacko pisanje i pricanje. PozdravPozdrav od Huge za za sve sta zaraduju u RL manje od mene. LP