Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
21101
Players nickname
Bojan Nostra
Suspect ID
13955
Date of violation
Jun 15, 2022
Time of violation
00:07
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=U6gp_o4jUXA

Hugo Perla

Player
Player
PS ovo je IC razlog za ubijanje, cuje se u videu sve nije bez razloga, cuje se i u videu sve, prijetnje ovamo tamo, sa razloom sve :D

Hugo Perla

Player
Player
Ja sam puco sa svojim razlogom sta se cuje od tvoje strane i moje i decko tu je prico za to, nije bez razloga, niko drugi nije opalio metak ne znam sto mjesas Gold Fam sa ovim ja u to vrijeme nisam bio kod njih

Hugo Perla

Player
Player
Sa vase strane ucijene i prijetnje...Bojao sam se za svoj zivot po Rpu i rjesio sam vas, nista nije prekrseno osim MG-a na pocetku sa moje strane

Dzoni.Gold

Player
Player
Ovo vam je dame i gospodo Hugo Perla. To sto je scamovao za pare nije moj problem. Ja sam tu zbog ubista. pozzz
Pozdrav za GOLD FAMILY sto su ispali korektni do kraja.
oko cega se vi svadjate boze sacuvaj ko mala deca ste

BojanZmn

Player
Player
oko cega se vi svadjate boze sacuvaj ko mala deca ste
Po mom glasu i smirenosti mozes da cujes da nemam nikakvu nameru da se svadjam. Samo nisam video razlog zvanja deset ljudi iz golda ispred nase kuce zato sto Hugo ima neke neresene racune i dugove. To je meni samo smetalo.

Dzoni.Gold

Player
Player
Po mom glasu i smirenosti mozes da cujes da nemam nikakvu nameru da se svadjam. Samo nisam video razlog zvanja deset ljudi iz golda ispred nase kuce zato sto Hugo ima neke neresene racune i dugove. To je meni samo smetalo.
slazem se ja sam bio tu samo sto mi je bilo dosadno nit sam pucao nit nista al jbg

BojanZmn

Player
Player
Jos jednom za admine. Gold Family nema veze sa ovim. Hugo je izasao iz familije pa je poceo pucati po deset ljudi. Znaci tuzba je za Huga Perlu.

Kix Darkin

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 13955 dobit ce kaznu za G.P 6.15 + MG
  • Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom