Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected LSPD Korumpirana biografija I Jovan WhiteBlood I 47457

Rejected
Status
Not open for further replies.

jovanj

Player
Player
Ime:Jovan WhiteBlood
Starost: 49
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Valjevo
Pol: Muski
Boja očiju: Braon
Boja kose: Crna
Tetovaže: Nemam
Prednosti: Iskusan sa oruzijem,Hrabar
Slabost: Slab sa zivcima,agresivan

Zivotna Prica: Rodjen 1977 u Valjevu,gde sam odrasto u teskom okruzenju I siromastvu uprkos svemu tome I dalje su me naucili vrednosti zivota I discipline.Jos od malih nogu sam znao da zelim da imam uspesnu karijeru u policiji.Nakon sto smo se preselili u Los Santos,de mi je bilo jako tesko prilagoditi se novom nacinu zivota I okruzenju ipak sam sa 21 godinu mog zivota uspeo da upadnem u LSPD Akademiju.Nakon puno poteskoca i intezivnog treninga sam uspeo da zapocnem svoju karijeru kao Cadet.Kroz trud,zalaganje i postovanje pravila i hijerarhije brzo sam unapredjen u cin Police Officer I,a nakon toga u kratkom vremenu sam unapredjen u Police Officer II.Tokom moje sluzbe istekao sam se patrolnim zadacima,odgovorima na jako visoke rizicne pozive i radu sa gradjanima kao i radom sa drugim kolegama.A posebno sam razvijao svoje vestine takticke komunikacije u kriznim situacijama kao sto su Talacke,Pljacke prodavnica ili smirivanja gradjana.Moj dugorocni cilj u LSPD-u je napredovanje ka specijalnim jedinicama i preuzimanje vece odgovornosti a posle postati i sam High Commande,kako bi ostvario profesionalnost i casti policiske znacke.

Karijerna prica:Svoju karijeru u Los Santos Police Departmentu zapoceo sam kao Cadet,de sam prosao jako zahtevnu policijsku akademiju i obaveznu terensku obuku.U tom periodu sam stekao jako temeljna znanja zakona,policijskih procedura, kodova i taktickih postupanja pod nadzorom iskusnijih kolega.Nakon moje zavrsene obuke unapredjen sam u cin Police Officer I,gde sam imo zadatak da patroliram sirom grada Los Santosa i suzbijam criminal.Tokom moje sluzbe sam ucestvao u mnostvo redovnih patrola,saobracajnih kontrola,i odgovora na pozive visokog prioriteta i obezbedjenju javnog reda i mira.Posebno sam se istekao u profesionalnoj komunikaciji sa gradjanima i sposobnosti donosenja odluka u stresnim i nepredvidivim situacijama.Zahavljejuci mom konstantnom zalaganju,postovanju hijerarhije i zalaganje u LSPD unapredjen sam u cin Police Officer II.

Ishodi:
1.Jovan moze da odbije davanje legitimacije (Drzavnim sluzbenicima,Civilima,Kriminalcima)
2.Jovan moze da obavlja sve stvari sa svim vrstama pistolja (tejzer,rev...) u ruci kao sto su kucanje na PDA, pruzanje prve pomoci, vezivanje, ubacivanje/izbacivanje u/iz auto/auta, pretrazivanje (sa bilo koje strane), kupljenje stvari sa poda,
3.Jovan u nekim situacijama moze postati veoma bahat i moze da se ponasa tako prema kolegama/kriminalcima/civilima (ne na talackoj situaciji),
4.Jovan moze da opljacka/onesvijesti ili ubije kolegu/civila/kriminalca i uzeti mu sve ilegalne stvari (one koje se po pravilima servera smeju uzeti) (ako mu se ne svidi moze ih svejedno ubiti) i primiti mito do 100k,
5.Jovan moze nositi bilo koju masku ili uniformu na akcijama zbog obuke i cesto bira svoju uniformu,
6.Jovan moze sam patrolirati u geto radi lakse potrage trazenih lica i prikupljnju dokaza o razlicitim kriminalnim bandama.

Refko Navaro

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači

Status
Not open for further replies.
Top Bottom