Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
85758
Players nickname
Soren Swag
Administrators nickname
Denis Miic
Date
Feb 4, 2026
Time
00:00
Proofs
https://ibb.co/Hf2tHB8p

Soren1

Player
Player
Pozdrav, jučer sam od Denisa dobio PC check i kao i obično sam pristao. Prošao je kroz sve, dopustio sam mu da provjeri što god želi. Nakon nekog vremena tražio je da odem na PCA i kad sam unio naredbu, pojavila se greška, a ja nisam ništa dirao u vezi s tim, pa nisam puno razmišljao. Prešao je dalje i PC check je bio gotov. Rekao je da sam na razmatranju jer mi je to isključeno i pitao sam ga kako da uključim tu opciju jer nisam ni znao da je isključena. ili čak što to radi. Imam prijatelje kojima je ta opcija isključena i koji su prošli PC provjeru bez problema, a u posljednje tri provjere koje sam imao, opcija je bila isključena i svaki put je ista greška. Drugi PC provjeravatelji nisu ne čini se da im je to smetalo, pa zašto me baniraju ako sam prošao posljednje 3 PC provjere s ovom opcijom isključenom, a i drugi ljudi koje poznajem, a koji je čak nisu ni imali uključenu, su prošli bez problema. Molim vas, istražite ovo jer je nepravedno da sam samo ja baniran zbog ovoga. Molim vas, uzmite to u obzir. Ugodan dan.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom