Pozdrav, jučer sam od Denisa dobio PC check i kao i obično sam pristao. Prošao je kroz sve, dopustio sam mu da provjeri što god želi. Nakon nekog vremena tražio je da odem na PCA i kad sam unio naredbu, pojavila se greška, a ja nisam ništa dirao u vezi s tim, pa nisam puno razmišljao. Prešao je dalje i PC check je bio gotov. Rekao je da sam na razmatranju jer mi je to isključeno i pitao sam ga kako da uključim tu opciju jer nisam ni znao da je isključena. ili čak što to radi. Imam prijatelje kojima je ta opcija isključena i koji su prošli PC provjeru bez problema, a u posljednje tri provjere koje sam imao, opcija je bila isključena i svaki put je ista greška. Drugi PC provjeravatelji nisu ne čini se da im je to smetalo, pa zašto me baniraju ako sam prošao posljednje 3 PC provjere s ovom opcijom isključenom, a i drugi ljudi koje poznajem, a koji je čak nisu ni imali uključenu, su prošli bez problema. Molim vas, istražite ovo jer je nepravedno da sam samo ja baniran zbog ovoga. Molim vas, uzmite to u obzir. Ugodan dan.