Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16050
Players nickname
Mehanix Boss
Suspect ID
11795
Date of violation
Jun 15, 2022
Time of violation
13:57
Proofs
https://youtu.be/Tu7eu1iWxeA

MEHANIX

Player
Player
Lik me smara laze da hoce da kupi kao moj auto pa me ubija u gradu dok sedim u moj auto trazi mi 350k za otkup ja mu placam daje mi lokaciju da ga pokupim kurci se tamo kako je mogo da si uzme auto da bude njegov i me ubija i kao ja sam treba da mu kazem hvala zato sto mi krade auto wtf i sad moram da platim jos 500k za kazneni parking jer je nastavio sa kradzom od kad me ubio sve se vidi na klipu ovo ako nije za ban ja nz

Zeljko Kidara

Player
Player
Lik me smara laze da hoce da kupi kao moj auto pa me ubija u gradu dok sedim u moj auto trazi mi 350k za otkup ja mu placam daje mi lokaciju da ga pokupim kurci se tamo kako je mogo da si uzme auto da bude njegov i me ubija i kao ja sam treba da mu kazem hvala zato sto mi krade auto wtf i sad moram da platim jos 500k za kazneni parking jer je nastavio sa kradzom od kad me ubio sve se vidi na klipu ovo ako nije za ban ja nz
Sve je ovo IC Problem , Ako je RP simulacija stvarnog zivota a u stvarnom životu ako ukrades nekom auto i pervaris ga za novac niko te nebi banovao iz života .

MEHANIX

Player
Player
Ja imam full snimke al ako ih nisam otseko klip bi trajao mnogo vremena i plus pricamo nesto na discordu sa mojim drugom na makedonski nije problem ja mogu da stavim full snimke ja ih imam a za to drugo ako je tako u pravom zivotu on kad me ubio ja bi umro i ne bi mogao da me scema za pare nasla bi ga policija kad tad i lezao bi u zatvor dozivotno to ti je isto kao ban i u pravom zivotu ne mozes preko telefona da posaljes 350k$ i zbog kradja auta se ne placa kazneni parking nego on bi dobio kaznu a ne ja ako cemo tako i po mobilnog telefona nasli bi ga policija odma i po bankarski racun tako da ne govoro mi ti za RP simulacuija kad je ovo scam lepo pise u pravilima evo ako nisi procitao Svaka prevara protiv igrača je zabranjena | TRAJNI BAN i ne nadoknađujemo izgubljeni novac.Kao sto vidis ne pise jel scam za pravog zivota zabranjen ili za RP samo pise da je scam zabranjen a to je scam razmisli malo bolje pa odgovori

Dzigi

Player
Player
Ja imam full snimke al ako ih nisam otseko klip bi trajao mnogo vremena i plus pricamo nesto na discordu sa mojim drugom na makedonski nije problem ja mogu da stavim full snimke ja ih imam a za to drugo ako je tako u pravom zivotu on kad me ubio ja bi umro i ne bi mogao da me scema za pare nasla bi ga policija kad tad i lezao bi u zatvor dozivotno to ti je isto kao ban i u pravom zivotu ne mozes preko telefona da posaljes 350k$ i zbog kradja auta se ne placa kazneni parking nego on bi dobio kaznu a ne ja ako cemo tako i po mobilnog telefona nasli bi ga policija odma i po bankarski racun tako da ne govoro mi ti za RP simulacuija kad je ovo scam lepo pise u pravilima evo ako nisi procitao Svaka prevara protiv igrača je zabranjena | TRAJNI BAN i ne nadoknađujemo izgubljeni novac.Kao sto vidis ne pise jel scam za pravog zivota zabranjen ili za RP samo pise da je scam zabranjen a to je scam razmisli malo bolje pa odgovori
Taj scam vazi kada mijenjate neke stvari/biznize i ti mu das jedno pa cekas da on tebi da drugo i umjesto toga on izadje iz igre ili nece da zavrsi. On je tebi bukvalno rekao uplati pare i ti si mu ih dao a nisi morao

Mikri Polo

Player
Player
Staa pises ti druze hahahahaha

Nailer

Player
Player
Drug da je Roleplay server bili bi kaznjeni, medjutim ovo je vise RPG gdje se vecinski dio stvari tolerise. Dok sam igrao na grandu engleskom upozno sam dosta ljudi "stranaca" sa kime sam i dan danas dobar te igramo neke druge igrice Warzon itd. Kada sam presao na RS server upozno sam isto neke kull likove ali sam isto tako upoznao likove koji sve hoce sve zele odma,oni su najaci itd klasican balkanski server. Najvise sto mi je krivo na RS serveru jeste to da dosta starijih igraca nema nema respekta i postovanja prema ostalim ljudima na serveru te kostanto napusavaju k****m i ubijaju ostale igrace na serveru te se tako spustaju na dijeciji nivo. Mnogi ce reci sad kako sam ja debil kako serem i takve neke stvari ali to je Surova istina iz moje perspektive gledista.

Ale Vassago

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • POV ne sme da bude editovan

Status
Not open for further replies.
Top Bottom