Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
5201
Players nickname
Predrag Matic
Suspect ID
38971
Date of violation
Feb 8, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1254489/

Predrag Matic

Player
Player
Pozdrav postovana administracijo, obracam se jer navedeni igrac pokusava na jednu situaciju da mi najbije warnove i smesti ban, pa moram da reagujem, a pre svega laze administraciju i pokusava da manipulise.
Elem, pa da pocnem.

Okacen sam za P.Z.Z 1.1, donekle jesam kriv i to prihvatam nije problem, ali obratite paznju na video i vreme.
Approved - gp 6.15 I 5201 Ovde na klipu se lepo vidi kako sam usao i pucao na njega, posto ja ne snimam jer nisam forum worior nego sve resavam iskljucivo ing, mi smo imali situaciju da smo ga uzeli na darknetu za naruceno ubisto, nasli ih pre bleka nego su oni pobegli tamo... Opet klip traje samo 25 sekundi i za tih 25 sekundi pokusava namesti 2 situacije i pritom laze administraciju jer to nije cela situacija pritom je secena ili ti namestena.
Approved - gp 6.15 I 5201 U ovoj situaciji se vidi kako ulazim i ubijam njega, ali na njegovog drugara iliti Igraca ID 71401 ne pucam sto se i vidi u povu, na sta je on posle izvadio pusku i poceo da puca na nas, taj deo je isecen kako bi sakrio svog drugara da ne bude kaznjen a mene okacio za PZZ kao prvu zalbu. Kao dokaz obratite paznju na drugu zalbu : Reviewed - gp 3.1 5201 Gde se vidi da taj isti ID 71401 lezi mrtav, taj deo gde on pada je naravno isecen jer je i on poceo da puca pa samim tim prekrsio isto pravilo, pa je iz tog razloga okacena ta druga zalba, to je razmak tih par sekundi, lakse mu je bilo da napravi dva klipa nego da postavi jedan koji traje manje od minut, vazi..
I kao glavni dokaz obratite paznju na vreme na oba klipa ili ti na obe situacije koje su se desile tacno u 2:29h znaci ni minut razmaka a deo gde mu drugar pada ga nigde nema, zar nije jednostavnije bilo da ostavi celi pov koji je kraci od minut nego se krate klipovi onako kako njima odgoavra?

Smatram da ovaj pokusaj manipulacije treba najstrozije da se kazni, jer takvi igraci ne zasluzuju da igraju na ovakvom proektu.

Last edited:

BGB

Player
Player
druze sta pricas ti nisam ja krenuo da pucam na tebe nego posle nekoliko sekundi si me ubio sta pricas

BGB

Player
Player
A kao drugo ti lazes administraciju oces da postavim pov gde se vidi da ne bezimo u gz posto navodno ste rekli da imate naruceno ubistvo pa onda da smo mi bezali ne nego smo mi lepo dosli na blek niko nije nas jurio i niti nam je reko da ima naruceno ubistvo i kupili sta nam je potrebno i onda ste vi dosli i poubijali gde nesme to da se radi

Predrag Matic

Player
Player
A kao drugo ti lazes administraciju oces da postavim pov gde se vidi da ne bezimo u gz posto navodno ste rekli da imate naruceno ubistvo pa onda da smo mi bezali ne nego smo mi lepo dosli na blek niko nije nas jurio i niti nam je reko da ima naruceno ubistvo i kupili sta nam je potrebno i onda ste vi dosli i poubijali gde nesme to da se radi
Bezali ste bezali i to par puta? Aj ovako ko laze g da jede? Moze li?

Niko Salamanca

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Ovo je adminov poslo da primjeti jel zalba editovana ili nije, ako admin donese pogresnu odluku na zalbi imate pravo se zaliti na njega i objasniti situaciju, nema kazne za igraca jel pravilo nije prekrseno jednostavno ako okaci nevalidan pov zalba ce biti odbijena​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom