Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
12391
Players nickname
Luka Plavsic
Administrators nickname
Kix Darkin
Date
Jun 15, 2022
Time
15:50-16:05
Proofs
.

Luka Angel

Player
Player
Warn za nrl koji nisam uradio i dobio sam warn a ne zna da li sam napravio nrl ubili su me ispred kuce i pao sam u nesvest nisam bio dovrsen i pozvao sam bolnicara koji je dosao i podigao me i vratio sam se na isto mesto ali nisam se stvorio u bolnici i vratio nego me je digao bolnicar ako Kix ima pov da sam ja napravio nrl koji nisam napravio slobodno neka postavi.I trazim da mi se skine warn.

Vukasin Siciliano

Player
Player
Warn za nrl koji nisam uradio i dobio sam warn a ne zna da li sam napravio nrl ubili su me ispred kuce i pao sam u nesvest nisam bio dovrsen i pozvao sam bolnicara koji je dosao i podigao me i vratio sam se na isto mesto ali nisam se stvorio u bolnici i vratio nego me je digao bolnicar ako Kix ima pov da sam ja napravio nrl koji nisam napravio slobodno neka postavi.I trazim da mi se skine warn.
Mislis na NLR*

Vukasin Siciliano

Player
Player
I Kix je bio tu dok je on umro, pa je otiso i opet doso dok je bio ziv.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom