Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
69301
Players nickname
Djura
Suspect ID
47358
Date of violation
Feb 9, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/117/

Nemaanja Angel

Player
Player
Dokazi ce bit dostaveni u dm adminu koj bude pregledao zalbu na serveru ima sve i svata vezano za grand rp spofere clenere ban evaid acce prodavaju se pare itd pov ce bit poslan adminu u dm
moj dc je vane312

Andrija Salamanca

Player
Player
Admini kao što vidite ovaj forum nema iskustva u gradu, pošto se po prijavama vidi da je većinom samo komentarisao tuđe, što znači da je ovo alt forum, molim da poslušate Djuric i proverite da te id-eve koje je Djuro napisao, ALT forum je lako uočljiv hvala na čitanju!

Marin Zaqrannazir

Player
Player
Dokazi ce bit dostaveni u dm adminu koj bude pregledao zalbu na serveru ima sve i svata vezano za grand rp spofere clenere ban evaid acce prodavaju se pare itd pov ce bit poslan adminu u dm
moj dc je vane312
brt moj da tebe sad neko discord cheka ima bi i ti 100 ilegalnih server i ne znas turfat ne znam sta se ljutis i + ban evader si tako da bolje nemoj nista pisat

Boca Salamanca

𝓛𝓮𝓫𝓮 𝓭𝓪𝓼 𝓛𝓮𝓫𝓮𝓷 𝓼𝓬𝓱𝓷𝓮𝓵𝓵
Player
moj dc je vane312
banevader tisina da te nisam cuo

Teo Crnii

Player
Player
moj dc je vane312
Banevader prica o postenju... 🤣🤣

Andrija Salamanca

Player
Player
moj dc je vane312
A ček ček prijatelju kako ti možeš znat šta se nalazi u tom serveru?

Milos Borge

Senior Administrator
Senior Administrator
Svaki sledeći OFF Topic će biti kažnjen !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom