Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
10538
Players nickname
Stipe_Muhadin
Suspect ID
7811
Date of violation
Jun 15, 2022
Time of violation
23:10
Proofs
https://youtube.com/shorts/Usj15Bhd96w?feature=share

stipe_muhadin

discord: dodoo#4613
Player
Pozdrav,
žalim se na igrača zbog ubijanja u gredu bez predhodnog dovoljnog RP razloga.
Mislim da je nepošteno da me ubija i mislim da je prekršio pravilo roleplaya.
Snimano je mobilnim uređajem zbog slabije konfiguracije koja nije dovoljno sposobna za snimanje POV-a. Igrač je isto to radio prije nego što sam počeo snimati, zaletavao se u mene na autocesti te je izasao i pokusao me ubiti no nije uspio.

Marin Solo

My silence is just another word for my pain.
Player
Prije nego počnem pregledavati ovu žalbu. Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe
  • POV mora biti snimak zaslona i također sniman sa dozvoljenim programima
  • POV mora biti čitave situacije i 1+ minuta dug
Imate 4 sata da ispravite ove greške

stipe_muhadin

Player
Nažalost, nije moguće objaviti snimak cijele situacije jer kada mi je pukao živac uzeo sam mobilni telefon i počeo snimati. A što se tiče toga da mora biti snimak zaslona, zaslon je snimljen pitao sam administraciju rekli su da je snimanje gopro kamerom dozvoljeno no meni je baterija bila prazna pa sam snimio mobitelom.

Leo Luxury

Player
Player
Nažalost, nije moguće objaviti snimak cijele situacije jer kada mi je pukao živac uzeo sam mobilni telefon i počeo snimati. A što se tiče toga da mora biti snimak zaslona, zaslon je snimljen pitao sam administraciju rekli su da je snimanje gopro kamerom dozvoljeno no meni je baterija bila prazna pa sam snimio mobitelom.
hahahahaha

Fendi Black

Player
Player
gopro to se misli na INVIDIA

stipe_muhadin

Player
pa rwko admin go pro mogu da snimam al mora da se vidi cijeli ekran i da se cuje sve a nvidia i dvr ne mogu teram zato sto graficka nema nvenc dekoder

Nikčee

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Niste postavili duzi POV.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom