By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!lik ti je rekao "jebeli ti sve" kako to moze da bude g.p. 3.2?
A sto ti komentarises svaku objavu na forumu? Kada porastem bicu admin sta? Cemu guranje nosa i bacanje neke pameti svakom na postu?lik ti je rekao "jebeli ti sve" kako to moze da bude g.p. 3.2?
Gde?A sto ti komentarises svaku objavu na forumu? Kada porastem bicu admin sta? Cemu guranje nosa i bacanje neke pameti svakom na postu?
Ovaj sto je postavio ne znam ko je niti ga branim nego ne shvatam samo tebe sto guras nos svuda
Druze vidjam te konstatno po postovima da ljudima komentarises. A ironija je to sto pises o nekim pravilima i govoris ljudima da nisu upravu a ti banovan bato moj. Ironija zar ne?Gde?
Kad?Druze vidjam te konstatno po postovima da ljudima komentarises. A ironija je to sto pises o nekim pravilima i govoris ljudima da nisu upravu a ti banovan bato moj. Ironija zar ne?
UpravoKad?
kad sam pito.Upravo
Dobijali su kaznu igraci kada su govorili "jebem ti sve" tako da brate moj ako ti dodje normalan admin bice sve ok.Mislim ne znam kad nekom opsujes "sve" valjda tu spadaju i roditelji druze ?
Upravo. Ko je tebe sta pitao pa se javljas gore prvi.kad sam pito.
Ko je tebe pitao sta ja radim po forumu?Upravo. Ko je tebe sta pitao pa se javljas gore prvi.
Ajde dete uzivaj u banu i ne budi dosadan. Taman ce Mazhor da ima upravo jos jedan razlog zasto da ne dobijes unban. Klasicna toksicnostKo je tebe pitao sta ja radim po forumu?