Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
78755
Players nickname
Celikk Metalovic
Administrators nickname
Nikola Armanii
Date
Feb 14, 2026
Time
15:01
Proofs
https://youtu.be/1T3pIQ4rwMg

Tungsten

Player
Player
Trazim KAZNU za administratora Nikola Armani, ne skretanje paznje.

Zatrazio sam spec jer sam bio u RP situaciji koja je zahtevala isto (bice podignuta druga zalba za to) elem, covek umesto kao neko ko je duze tu na poziciji na kojoj ocigledno ne treba da bude, mrtav ladan me posalje u demorgan za promenu imena (to cemo u nastavku) u sred RP situacije. I kako da vi skrenete paznju nekome a u administraciji a duze je od polovine za ovako nesto..... pritom mogu da potpisem da nije prvi put cuo/video moje ime (evo npr. ovde mu nije smetalo Approved - G.P. 6.15 | 12240).

Prilazem i POV cisto da imate uvid a i da stoji tu za nekada ako zatreba. Na moj zahtev za pomoc se pravi da nije tu. Evo i ovde sve pohvale za Zoki Roki administratora - deeskalirao situaciju na max.

Takodje za igrace i administratore mislim da smo ovo vec raspravili jednom (Reviewed - Zalba na odluku administratora GP 2.1 | Fole_Kennedy (67177) - specijalni karakteri nisu dozvoljeni kod promene imena).

Slika >

Status
Not open for further replies.
Top Bottom