Evo saljem videa gdje id 16247 mene bez ikakvoga razloga kreće pretraživati u green zoni (ne pretraživaju u skladu sa rp-om) nakon toga su mu se kolege iz orga ili iz fama priključile isato takvom bezobraznom ponašanju poslije njega u drugom videu me pretraživa id 17794 koji ne da radi isto nego još i krene ear rejpati sa nekom blago retardiranoj komunikaciji nakon toga ne id 6565.
17794 koji me je pretražio jedno 300 puta koji kurac ako on nedobije varn ili ban ja necu da igram na ovako tosičnom gradu !
Ja kužim da je to radi rp kartica al to druže to ruši rp ja neznam žašto uopće nagrađivate takvo bezobrazno i toksčno ponašanje!
Nakraju sam popizdio i počeo sovati kad vidim da ja moram raditi admin jebeni posa i gubiti 2 sata svoga vremena dok sve uplodam i objasnim i trpiti takav rp 15 minuta!
Dajte se malo aktivirajte admini i čistite ta govna iz grada!
Zadnji video gdje se vidi da je to cijela gold familija u pitanji i njihovi članovi!
I zbog takvog ponašanja zahtjevan warn na familiju!
17794 koji me je pretražio jedno 300 puta koji kurac ako on nedobije varn ili ban ja necu da igram na ovako tosičnom gradu !
Ja kužim da je to radi rp kartica al to druže to ruši rp ja neznam žašto uopće nagrađivate takvo bezobrazno i toksčno ponašanje!
Nakraju sam popizdio i počeo sovati kad vidim da ja moram raditi admin jebeni posa i gubiti 2 sata svoga vremena dok sve uplodam i objasnim i trpiti takav rp 15 minuta!
Dajte se malo aktivirajte admini i čistite ta govna iz grada!
Zadnji video gdje se vidi da je to cijela gold familija u pitanji i njihovi članovi!
I zbog takvog ponašanja zahtjevan warn na familiju!