Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Fail Rp i PG i warn za familiju Gold| ID:16247, 17794, 6565 , 21357

Status
Not open for further replies.
Your ID
17226
Players nickname
Emanuel_Batista
Suspect ID
16247, 17794, 6565
Date of violation
Jun 16, 2022
Time of violation
18:23
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=iRPUNbvx_60

Emanuel Batista

Player
Player
Evo saljem videa gdje id 16247 mene bez ikakvoga razloga kreće pretraživati u green zoni (ne pretraživaju u skladu sa rp-om) nakon toga su mu se kolege iz orga ili iz fama priključile isato takvom bezobraznom ponašanju poslije njega u drugom videu me pretraživa id 17794 koji ne da radi isto nego još i krene ear rejpati sa nekom blago retardiranoj komunikaciji nakon toga ne id 6565.

17794 koji me je pretražio jedno 300 puta koji kurac ako on nedobije varn ili ban ja necu da igram na ovako tosičnom gradu !

Ja kužim da je to radi rp kartica al to druže to ruši rp ja neznam žašto uopće nagrađivate takvo bezobrazno i toksčno ponašanje!

Nakraju sam popizdio i počeo sovati kad vidim da ja moram raditi admin jebeni posa i gubiti 2 sata svoga vremena dok sve uplodam i objasnim i trpiti takav rp 15 minuta!
Dajte se malo aktivirajte admini i čistite ta govna iz grada!

Zadnji video gdje se vidi da je to cijela gold familija u pitanji i njihovi članovi!

I zbog takvog ponašanja zahtjevan warn na familiju!

Pap1c

Player
Player
Ne znam zasto je dozvoljeno pretrazivanje u gz a i zasto ima opcija da se pretrazi dok igrac nije podigao ruke?

Dzoni.Gold

Player
Player
Evo saljem videa gdje id 16247 mene bez ikakvoga razloga kreće pretraživati u green zoni (ne pretraživaju u skladu sa rp-om) nakon toga su mu se kolege iz orga ili iz fama priključile isato takvom bezobraznom ponašanju poslije njega u drugom videu me pretraživa id 17794 koji ne da radi isto nego još i krene ear rejpati sa nekom blago retardiranoj komunikaciji nakon toga ne id 6565.

17794 koji me je pretražio jedno 300 puta koji kurac ako on nedobije varn ili ban ja necu da igram na ovako tosičnom gradu !

Ja kužim da je to radi rp kartica al to druže to ruši rp ja neznam žašto uopće nagrađivate takvo bezobrazno i toksčno ponašanje!

Nakraju sam popizdio i počeo sovati kad vidim da ja moram raditi admin jebeni posa i gubiti 2 sata svoga vremena dok sve uplodam i objasnim i trpiti takav rp 15 minuta!
Dajte se malo aktivirajte admini i čistite ta govna iz grada!

Zadnji video gdje se vidi da je to cijela gold familija u pitanji i njihovi članovi!

I zbog takvog ponašanja zahtjevan warn na familiju!
1.ukljucen ti je discord MG 2.psujes boga 2 puta 3. kazes koja mi picka materina NEKA ADMINI PRVO TO RESE pozz

Emanuel Batista

Player
Player
1.ukljucen ti je discord MG 2.psujes boga 2 puta 3. kazes koja mi picka materina NEKA ADMINI PRVO TO RESE pozz
Đoni moš se ti izvlaciti koliko god oceš nisam ti ja kriv sta imaš toliko toksičnu familiju da je psovao sam boga jel me tvori fam članovi pretraživaju 500 puta u danu bez ikakvog rp ili bilo kakvog razloga la nisam vrijeđo ni majku ni oca al da sam ljut i izritiram takvim ljudima itekako!

Da i rekao sam koji im je pička materija jel članovi golda očito nisu normalni morao bih piti normabele da bih igrao u gradu gdje je gold familija

Sadržaj koji je na diskordi se tebe nebih trebao ticati jel ja nisam dijelio informacije da mi treba pomoc ili nešto nego kada sam vidi sta radite moja rp je toga renutka druže prekinuo jel ja takvim osobama nemoreš imai rp!

Druga stvar ja sam pisao adminu 3 puta u tih 25 minuta sta ste radili!

Dzoni.Gold

Player
Player
Đoni moš se ti izvlaciti koliko god oceš nisam ti ja kriv sta imaš toliko toksičnu familiju da je provao sam boga jel me tvori fam članovi pretraživaju 500 puta u danu bez ikakvog rp ili bilo kakvog razloga la nisam vrijeđo ni majku ni oca!

Da i rekao sam koji im je pička materija jel članovi golda očito nisu normalni morao bih piti normabele da bih igrao u gradu gdje je gold familija
a jbg sledeci put pazi sta pricas mene bas briga ja sam vec jail~van

Dzoni.Gold

Player
Player
Đoni moš se ti izvlaciti koliko god oceš nisam ti ja kriv sta imaš toliko toksičnu familiju da je provao sam boga jel me tvori fam članovi pretraživaju 500 puta u danu bez ikakvog rp ili bilo kakvog razloga la nisam vrijeđo ni majku ni oca!

a jbg sjebo si sam sebe i ove tako da

Emanuel Batista

Player
Player
a jbg sledeci put pazi sta pricas mene bas briga ja sam vec jail~van
Vidi kako si bahat i bezobrazan!

Znači namjerno si fejla i pored svega toga ćeš to opet da radiš i ti i tvoji fam drugari!
Dođi sebi dijete drago i vodi brigu o familiji!
Jel očito kako vodstvo takvi i članovi !

Ja sam psovao kao revolt na sustav administracije jel ja moram gubiti 2 jebena sata dok uplodan video te na tvoju familiju jel me tu masakriraju na farmi 25 minuta sa toliko retardiranim ponašanjem da iskreno razmisljam da pozdravim ovi grad za trajno!

Jel to sta vi zajedno radite u paru je je teško psihološko maltretiranje i ne dajete mi da radim posao farmera!

Last edited:

Dzoni.Gold

Player
Player
Vidi kako si bahat i bezobrazan!

Znači namjerno si fejla i pored svega toga ćeš to opet da radiš i ti i tvoji fam drugari!
Dođi sebi dijete drago i vodi brigu o familiji!
Jel očito kako vodstvo takvi i članovi !

Ja sam psovao kao revolt na sustav administracije jel ja moram gubiti 2 jebena sata dok uplodan video te na tvoju familiju jel me tu masakriraju na farmi 25 minuta sa toliko retardiranim ponašanjem da iskreno razmisljam da pozdravim ovi grad za trajno!

Jel to sta vi zajedno radite u paru je je teško psihološko maltretiranje i ne dajete mi da radim posao farmera!
pecka pecka aaa...

Sal Swayze

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam prihvatiti ovu zalbu.
  • Porodica Gold Family ce biti kaznjena za FailRP+PG
  • ID 17226 ce biti kaznjen za MG+ Psovanje Boga.
  • Zabranjeno je koristiti Discord u RP situaciji.
ZATVORENO

Status
Not open for further replies.
Top Bottom