Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Žalba na trajni ban – Account ID 56854

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
ID 56854
Players nickname
Pinki_Vitalee
Administrators nickname
nezam
Date
Feb 17, 2026
Time
18;30
Proofs
ne

Pinki_Vitalee

Player
Player
Poštovana administracijo,

Obraćam vam se povodom trajnog bana koji je postavljen na moj nalog (ID: 56854).

Nedavno sam se preselio u Belgiju i kupio novi računar, nakon čega sam se prijavio na svoj nalog sa nove IP adrese. Smatram da je to možda razlog zbog kojeg je sistem automatski izdao trajni ban.

Na ovom nalogu igram već 2–3 godine i nikada nisam kršio pravila servera niti sam imao loše namere. Uvek sam poštovao pravila i ponašao se korektno.

Ljubazno vas molim da proverite moj slučaj i, ukoliko je moguće, ponovo aktivirate moj nalog.

Unapred zahvalan na razumevanju.

Srdačan pozdrav.

Pinki_Vitalee

Player
Player
Poštovana administracijo,

Obraćam vam se povodom trajnog bana koji je postavljen na moj nalog (ID: 56854).

Nedavno sam se preselio u Belgiju i kupio novi računar, nakon čega sam se prijavio na svoj nalog sa nove IP adrese. Smatram da je to možda razlog zbog kojeg je sistem automatski izdao trajni ban.

Na ovom nalogu igram već 2–3 godine i nikada nisam kršio pravila servera niti sam imao loše namere. Uvek sam poštovao pravila i ponašao se korektno.

Ljubazno vas molim da proverite moj slučaj i, ukoliko je moguće, ponovo aktivirate moj nalog.

Unapred zahvalan na razumevanju.

Srdačan pozdrav.

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
U novoj zalbi dostavi prvobitno ime social cluba sa kojeg je napravljen akaunt uz dokaz o istom

Status
Not open for further replies.
Top Bottom