By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sve se jasno vidi vredjas mu tatuVideo netrajr 1 minut
Posto sam bio tu prisutan hteo bih da dodam da Emanuel nije uvredio roditelja Mihajlu vec ga je samo pitao kroz salu 'jel ti kimara tata ?' , naravno dodao bih na sve ovo da su doticna gospoda sve vreme provocirala Emanuela na sta je on odgovorio poprilicno gospodski kroz salu bez ikakvih uvreda, pored toga video traje samo 11 sekundi, a deo kada Mihajlo provocira Emanuela je izbacen ili nije snimljn pitam se zasto. Ako vec nekoga stavljas na forum pokazi sve od pocetka a ne samo da montiras kratke delove hvala prijatno.
Ako si bio prisutan situaciji (I ti i ja znamo da nisi) postavi svoj POV. Niti znam ko si ti niti me je briga.Verovatno Emanuel te invajto u ballase i naterao te da napises ovo. POV koji spominjes traje 11 sekundi jer cim sam cuo da je krenuo da vredja mog Oca ja sam odmah ukljucio snimanje ,ne vidim u cemu je problem . A i koliko god da neko nekoga provocira (ja nisam nikoga) ne treba mu psovati roditelje. Lep Pozdrav. P.S Roditelje tudje ne treba vredjati ni iz sale.Posto sam bio tu prisutan hteo bih da dodam da Emanuel nije uvredio roditelja Mihajlu vec ga je samo pitao kroz salu 'jel ti kimara tata ?' , naravno dodao bih na sve ovo da su doticna gospoda sve vreme provocirala Emanuela na sta je on odgovorio poprilicno gospodski kroz salu bez ikakvih uvreda, pored toga video traje samo 11 sekundi, a deo kada Mihajlo provocira Emanuela je izbacen ili nije snimljn pitam se zasto. Ako vec nekoga stavljas na forum pokazi sve od pocetka a ne samo da montiras kratke delove hvala prijatno.
Ne znam kako da ti pojednostavim sta znaci uvreda iliti vredjanje roditelja ali u ovom primeru mozemo zapaziti samo salu kroz izjavu Emanuela. Citiram : 'Jel ti Kimara tata' na datom primeru mozemo zakljuciti da Emanuel nema nameru da ti uvredu oca, vec hoce da ti ukaze na to da pocinjes da licis na njega po postupcima npr. ( konstantne svadje, provokacije drugih igraca, prozivke, kacenje na forum cela ta toksicnost podseca na Kimarino ponasanje. Emanuel je hteo da tom izjavom podstakne okolinu na razmisljanje koliko ste vi slicni ) , uostalom da je hteo da uvredi tvoje roditelje to bi mogao vrlo lako da uradi ali je celu situaciju izneo gospodski i na tome mu svaka cast. Hvala.Niti znam ko si ti niti me je briga.Verovatno Emanuel te invajto u ballase i naterao te da napises ovo. POV koji spominjes traje 11 sekundi jer cim sam cuo da je krenuo da vredja mog Oca ja sam odmah ukljucio snimanje ,ne vidim u cemu je problem . A i koliko god da neko nekoga provocira (ja nisam nikoga) ne treba mu psovati roditelje. Lep Pozdrav. P.S Roditelje tudje ne treba vredjati ni iz sale.
Ne znam kako da ti pojednostavim sta znaci uvreda iliti vredjanje roditelja ali u ovom primeru mozemo zapaziti samo salu kroz izjavu Emanuela. Citiram : 'Jel ti Kimara tata' na datom primeru mozemo zakljuciti da Emanuel nema nameru da ti uvredu oca, vec hoce da ti ukaze na to da pocinjes da licis na njega po postupcima npr. ( konstantne svadje, provokacije drugih igraca, prozivke, kacenje na forum cela ta toksicnost podseca na Kimarino ponasanje. Emanuel je hteo da tom izjavom podstakne okolinu na razmisljanje koliko ste vi slicni ) , uostalom da je hteo da uvredi tvoje roditelje to bi mogao vrlo lako da uradi ali je celu situaciju izneo gospodski i na tome mu svaka cast. Hvala.
Slazem se .Mogao je malo ranije oko 5 ujutru da pregleda zalbu nije morao u 3.8 sati je proslo