Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ivkez Von

Player
Player

Informacije

Vaše ime IRL: Ivan
Vaše godine: 18
Vremenska zona: GMT +1
Prosjek online po danu: 8–12 sati
Vaš Discord: ivkezz
Vaše ingame ime: Ivkez Von
Vaš ID: 18846

Dodatne informacije

Lider za Los Santos Police Department (LSPD)

Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

2.1 Tokom svog igranja na ovom projektu-u imao sam priliku biti dio više deputy Direktor LSPD-a isto tako i lider EMS-a, gdje sam stekao iskustvo u vođenju organzacije i dosta naucio o ljudima i njihovom radu unutar organizacije. Smatram da razumijem kako LSPD treba funkcionisati i da se na nasem serveru RP LSPD-a treba podici na veci nivo, te da mogu održati balans unutar moje organizacije.

2.2 Smatram da dobar lider mora biti primjer drugima, isto tako i HC. Imam dobar i kvalitetan team ljudi iza sebe koji bi pomogli u radu same organizacije. Fokusirao bih se na to da svaki član zna svoju ulogu i odgovornost, što će direktno uticati na kvalitetu cijele organizacije.

2.3 LSPD je jedna od ključnih organizacija na serveru i ima ogroman uticaj na ukupni RP. Moj cilj je da policija ne bude samo “dosadna organizacija” , već realistična organizacija koja stvara kvalitetne RP situacije za civile, kriminalce i druge državne organizacije.

Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

3.1 Kao lider LSPD-a bih radio na jasnoj strukturi činova, redovnim treninzima i pravilnoj komunikaciji između članova(Korištenje kodova)

3.2 Uveo bi nacin nagrađivanja, koji bi funkcjonirao na princip da svaki clan ima pravo da učestvuje, Npr. Osoba sa najviše hapšenja na kraju tjedna dobio bi bonus od 500k. Naravno uz taj način imao bi i svakodnevno davanje bonusa preko komandi organzacije koje bi djeli na kraju smjene.

3.3 Radio bi na tome da cjela organizacija bude što ozbiljnija da ne dolazi do konflikta sa ostalim organizacijama kako se dešavalo kod prošlih lidera.

3.4 Svaki civil koji bi se želi zaposliti dobio bi šansu, ukoliko prođe intervju i zadovolji sve uvjete prošao bi kroz cjelokupnu obuko u vezi organizacije.

Struktura:

1. Suspend 48h
2. Suspend 24h
3. Policajac na obuci
4. Šlep služba
5. Policajac
6. Viši Policajac
7. Stariji Policajac

--------------------------JEDINICA--------------------------
8. UKP
9. S.W.A.T

-----------------------HC----------------------