Informacije
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
2.1 - Od pocetka mog igranja sam u statu, FIB je bila prva organizacija u kojoj sam bila. Zavolela sam je od tada i zelela bi da postanem Direktorka FIBa.
2.2 - U proslom FIBu sam bila Zamenica i mislim da posle svih iskustava bi mogla i postati lider i da napravim najbolji FIB.
2.3 - Bila sam General i Assistent/Zamenik u svim drzavnim org sada zelim da budem i vodja FIBa.
3.Vasi savjeti za poboljsanje RolePlay razine u organizaciji
3.1 - Povecala bi aktivnost FIBa na najveci stepen, imala bi veoma dobru ekipu koja zna sta radi. Imali bi jako dobre HC koji ce raditi odlicno posao.
3.2 - Zamenici bi bili najprofesionalniji sto mogu, ja bi na celu s njima uradila da FIB bude sto bolji.
3.3 - Aktivnost sa patrolama i ostalim HC sto je potrebno bi imali.
3.4 - Zelela bi da radimo sto vise racija i da imamo sto bolje odnose s ostalim organizacijama
3.5 - Ukoliko je potrebna bilo kakava pomoc ostalim organizacijama, uvijek bi se odazvali.
3.6 - Aplikacije bi cijelo vrjeme bile otvorene radi lakseg zaposljavanja.
4.Raspodjela rankova u FIB-u:
15 - Suspend
16 - Field Agent I
17 - Field Agent II
18 - Field Agent III
19 - Mossad
20 - UAT
21 - DEA
22 - Supervizor
23 - Deputy Head of Department (DHOD)
24 - Head of Department (HOD)
25 - 00 agent
26 - Deputy Chief of Staff (DCOS)
27 - Chief of staff (COS)
28 - Assitent Direktora
29 - Zamenik Direktora
30 - FIB Direktor
- Vaše ime IRL: Vaska
- Vaše godine: 25
- Vremenska zona: GMT+1
- Prosjek online po danu: 3-4 sata
- Vaš Discord: _makii__
- Vaše ingame ime: Maria Zec
- Vaš ID: 55662
- Lider za Federal Investigation Bureau (FIB)
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
2.1 - Od pocetka mog igranja sam u statu, FIB je bila prva organizacija u kojoj sam bila. Zavolela sam je od tada i zelela bi da postanem Direktorka FIBa.
2.2 - U proslom FIBu sam bila Zamenica i mislim da posle svih iskustava bi mogla i postati lider i da napravim najbolji FIB.
2.3 - Bila sam General i Assistent/Zamenik u svim drzavnim org sada zelim da budem i vodja FIBa.
3.Vasi savjeti za poboljsanje RolePlay razine u organizaciji
3.1 - Povecala bi aktivnost FIBa na najveci stepen, imala bi veoma dobru ekipu koja zna sta radi. Imali bi jako dobre HC koji ce raditi odlicno posao.
3.2 - Zamenici bi bili najprofesionalniji sto mogu, ja bi na celu s njima uradila da FIB bude sto bolji.
3.3 - Aktivnost sa patrolama i ostalim HC sto je potrebno bi imali.
3.4 - Zelela bi da radimo sto vise racija i da imamo sto bolje odnose s ostalim organizacijama
3.5 - Ukoliko je potrebna bilo kakava pomoc ostalim organizacijama, uvijek bi se odazvali.
3.6 - Aplikacije bi cijelo vrjeme bile otvorene radi lakseg zaposljavanja.
4.Raspodjela rankova u FIB-u:
15 - Suspend
16 - Field Agent I
17 - Field Agent II
18 - Field Agent III
19 - Mossad
20 - UAT
21 - DEA
22 - Supervizor
23 - Deputy Head of Department (DHOD)
24 - Head of Department (HOD)
25 - 00 agent