Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
62785
Players nickname
Emin Meehmedovic
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Feb 21, 2026
Time
2:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/116/post-thread

Cmoee

Player
Player
Dobro jutro postovani Aldine,

Danas sam doneo konacnu odluku da pisem appeal za skracenje kazne sa obzirom da sam odsluzio 24/30 dana bana, ja bih sa tim hteo da naglasim da sam ja citavo vreme provedeno na projektu bio uz to da smo svi jednaki i ja sam jedan od tih koji puno provodi vreme na projektu prosecno 7-10 sati i jasno je kao dan da kada igras predobru igricu 7-10 sati dnevno moras napraviti gresku/posvadjati se sa nekim OOC i tako je kod svih nas nebitno da li smo lider/admin/igrac/asistent svi smo mi napravili neki propust … Aldine ja bih vas zamolio da izdvojite barem 5 minuta minimalno na razmatranju mog zahteva i da kada budete razmatrali uzmete u obzir da situacija zbog koje sam ja dobio ban se desila na forumu i u toj situaciji igrac je kao sto su mnogi iskoritio moju dobrotu da bi pokusao pomocu mene da se napravi vazan , jedini sam ja snosio kaznu cak i ako su odredjeni igraci a jedan koji se je umesao cak i ako situacija nije bila povezana sa njim krsili su isto pravilo kao i ja ali nisu kaznjeni da li je to bilo zbog nedostatka vremena adminu da pregleda citav thread ili nepaznja pa mozda cak i pogresno svatanje ja ne znam i ja se nisam bunio niti sam to uzeo za zlo niti to meni znaci sada ja bih samo sada voleo da mi na neki nacin kao sto bi se reklo skratite muke i umanjite kaznu za ovih 6 dana …

Hvala vam puno na citanju mog appeala sve najbolje vam zelim !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom