Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Tolle Vanilla

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Antonio
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosjek online po danu: 6+h
5. Vaš Discord: toce
6. Vaše ingame ime: Tole Vanila
7. Vaš ID: 47711

Dodatne informacije:
  1. Lider za Federal Investigation Bureau (FIB)

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
2.1 - Imam vec neko vreme zelju postati lider medjutim sam bio neko vreme u FIB-u zasvidjo mi se rad kako fonkcjonise FIB i od tad imam zelju postati Lider FIB-a
2.2 - Imam dovoljno iskustva da uzmem ovu organizaciju zato sto sam dosta vremena proveo kao Undercover FIB Agent skupljaci dokaze za CF i mislim da znam dovoljno za da bi uzeo ovu organizaciju
2.3 - Razmisljo sam uzeti neku drugu State organizaciju medjutim mi je FIB bio naj privlacniji posto sam u njega bio dosta mandata i dosta vremena sam proveo u njemu.

3.Vasi savjeti za poboljsanje RolePlay razine u organizaciji
3.1 - Pobojso bi Role Play s tim doveo bi si ja svoju ekipu koja zna da napravi dobar RP na serveru povecao bih aktivnost organizacij HC koj ce znati raditi svoj poso perfektno
3.2 - Doveo bih svoje zamenike koje garantujem da ce biti profesjonalni u svom poslu ne bi imalo nikakvih problema s njima pomogli bi mi da doguramo FIB na drugi nivo
3.3 - Imace nadlezne koje ce aktivirati FIB Agente da rese svaki kriminal u Drzavi.
3.4 - Potrudili bi smo se da odnosi budu na profesjonalnom nivou sa ostalim organizacijama i da odradimo sto vise racija sa ujedinenim snagama.
3.5 - Uvek ce mo se potruditi da ispostujemo svaku organizaciju na svaki nacin ukoliko smo im potrebni
3.6 - Aplikacije bi cijelo vrjeme bile otvorene radi lakseg zaposljavanja.

4.Raspodjela rankova u FIB-u:
15 - Suspend
16 - Field Agent I
17 - Field Agent II
18 - Field Agent III
19 - Mossad
20 - UAT
21 - DEA
22 - FIB Secret
23 - Deputy Head of Department (DHOD)
24 - Head of Department (HOD)
25 - 00 agent
26 - Deputy Chief of Staff (DCOS)
27 - Chief of staff (COS)
28 - Assitent Direktora
29 - Zamenik Direktora
30 - FIB Direktor

Esko Bar

Server Administrator
Server Administrator
Cestitamo!

Pozvani ste na interviju za lidera FIB-a koji ce se odrzati u Utorak 24.02.2026 sa pocetkom u 19h.

Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka. Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Top Bottom