Draga administracijo evo covjek vec cituje na serveru oko 1 mjesec i zove se Arafat Himself 76717 ja mislimda je tako al ID je tocan izbacio je montazu prije mozda 1 ili 2 dana i vidi se jedan pov koji je bio 18.2.2026 kako ima silent hita pokraj lika i nekako ubije lika znaci skroz pokraj njega hita i nekako je hita lika sta je nemoguce.
vec dugo je u femu ABZYA koja ima 10 njemaca koji isto cituju i ne znam kako jos nisu banani sakrivaj taj cit bas dobro koliko ja vidim u slucaju da taj lik izbrise montazu ja sam presnimio tocno taj dio gdje se vidi da koristi silent, i molim vas da se igrac detaljno provjeri i bana jer unistava informale i sve ostale fem evente gdje ljudi ne mogu nista od citera
link od montaze:
presnimljen dio:
vec dugo je u femu ABZYA koja ima 10 njemaca koji isto cituju i ne znam kako jos nisu banani sakrivaj taj cit bas dobro koliko ja vidim u slucaju da taj lik izbrise montazu ja sam presnimio tocno taj dio gdje se vidi da koristi silent, i molim vas da se igrac detaljno provjeri i bana jer unistava informale i sve ostale fem evente gdje ljudi ne mogu nista od citera
link od montaze: