Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
72644
Players nickname
Marin Takahashi
Suspect ID
76717
Date of violation
Feb 22, 2026
Time of violation
000
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=9xesg9rm1Ms

Marin Zaqrannazir

Player
Player
Draga administracijo evo covjek vec cituje na serveru oko 1 mjesec i zove se Arafat Himself 76717 ja mislimda je tako al ID je tocan izbacio je montazu prije mozda 1 ili 2 dana i vidi se jedan pov koji je bio 18.2.2026 kako ima silent hita pokraj lika i nekako ubije lika znaci skroz pokraj njega hita i nekako je hita lika sta je nemoguce.

vec dugo je u femu ABZYA koja ima 10 njemaca koji isto cituju i ne znam kako jos nisu banani sakrivaj taj cit bas dobro koliko ja vidim u slucaju da taj lik izbrise montazu ja sam presnimio tocno taj dio gdje se vidi da koristi silent, i molim vas da se igrac detaljno provjeri i bana jer unistava informale i sve ostale fem evente gdje ljudi ne mogu nista od citera

link od montaze:
presnimljen dio:

Larsson

Player
Player
Draga administracijo evo covjek vec cituje na serveru oko 1 mjesec i zove se Arafat Himself 76717 ja mislimda je tako al ID je tocan izbacio je montazu prije mozda 1 ili 2 dana i vidi se jedan pov koji je bio 18.2.2026 kako ima silent hita pokraj lika i nekako ubije lika znaci skroz pokraj njega hita i nekako je hita lika sta je nemoguce.

vec dugo je u femu ABZYA koja ima 10 njemaca koji isto cituju i ne znam kako jos nisu banani sakrivaj taj cit bas dobro koliko ja vidim u slucaju da taj lik izbrise montazu ja sam presnimio tocno taj dio gdje se vidi da koristi silent, i molim vas da se igrac detaljno provjeri i bana jer unistava informale i sve ostale fem evente gdje ljudi ne mogu nista od citera

link od montaze:
presnimljen dio:
LLARAFAT

Arafat101

Player
Player

link od montaze:
presnimljen dio:
what do u guys think will happen of reporting my montage??? u can show me on other ways that u guys are my fans:D

Status
Not open for further replies.
Top Bottom