Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Korupcija + nepoznavanje pravila | Nikola Verstappen

Status
Not open for further replies.
Your ID
77068
Players nickname
Benjamin Hey
Administrators nickname
Nikola Verstappen
Date
Feb 22, 2026
Time
00:00
Proofs
xxx

Benjamin Hey

Player
Player
Ovako, problem počinje kada sam zvao Nikolu da dođe da speca jer su nas neki pucali iz Families HQ. U međuvremenu smo mi ušli kod njih u HQ i rekli im da to ne rade, tako da kada je on došao više niko nije pucao.

Nakon toga je admin došao da speca i tada je ID 85318 opsovao “100 bogova” dok je admin bio u specu. Ja sam se samo udaljio od njega i rekao adminu da se spusti. Kada se spustio, pitao sam ga da li je čuo šta je ovaj rekao, na šta je on potvrdio da jeste i pitao mene DA LI JA ZELIM DA GA ON KAZNI. Ja sam odgovorio da ne želim, jer realno ko bi normalan rekao “ajde kazni ga” kad admin pita tako nešto.

Takođe je rekao da mu je glupo to što radimo, kao da nameštamo jedni drugima banove dok pricamo ooc, što nije tačno. Niko ništa nije pisao u non-RP chatu niti je bilo ikakvog OOC razgovora. Admin ima POV (Dokaz gde je reko da ima pov).

Kasnije smo nastavili pucnjavu kod Megamall-a. Tada su došli ID 48221, 8937 i 12240 (ljudi koje svi iz Marabunte znamo) i krenuli da se pucaju sa nama. Mi smo ih više puta ubili i dovršili, ali su se oni svaki put vraćali nazad.

U jednom momentu smo ubili ID 8937 i kao hteli da ga robamo (na kraju ga ne bismo ni robali), i ja sam ga dovršio. Posle nekih 5 minuta admin me šalje za MK, iako je pored mene bilo još ljudi koji su takođe dovršavali druge igrače. Na kraju sam samo ja kažnjen.

Posle toga je admin rekao "Kako bi se ti osecao da se nekim pricas ooc (sto nije tacno jer ja kad pricam na voice chat to ne moze da bude ooc) i da ti neko sredi ban." Nakon toga mi je rekao da moze da se prica ooc u voice chatu ako se svi sloze. Sto nije tacno. Za ooc pricanje sluzi non-RP chat.

Uglavnom u ovoj situaciji sam samo ja kaznjen a mislim da bi trebalo vise ljudi da se kazni. Jer je vise ljudi radilo MK i krsili jos vise pravila.

Evo pov sta mi je admin sve reko. Ne mogu da posaljem ceo pov jer mi je vise puta pukao mikrofon i lose zvuci.

Video br1 (Video) Admin govori da ne moze da progleda kroz prste to sto sam ja dovrsio nekoga ali neko drugi zvao tiket, ali moze da progleda kroz prste kad ja zovem tiket i kad neko drugi krsi prvailo i to 10x gore pravilo.

Video br2(Video) - Gde je reko da moze da se prica ooc u voice chatu. Pukao mi je mikrofon, ali uglavnom je admin rekao da ako se svi sloze moze da se prica ooc na voice chatu.

Ja se nadam da admin ima pov ovoga ako nema mogu ceo pov poslati adminu koji bude pregledo zalbu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom