Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Admin Unblacklist Appeal | Aldin Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
29936
Players nickname
Gavrilo Saint
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Feb 24, 2026
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/rs/

Gavrilo Elysium

Player
Player
Postovana administracijo

Hteo bih da se obratim o tome sto imam BL za Admina ali pre svega da se unapred izvinim za to sto sam radio, i takodje da se zna da ovo nije u vidu zalbe i da se ne zalim nego samo stavljam appeal jer bih hteo opet da se pridruzim administrativnom timu, od dana kad sam usao u admine i kad sam izasao je bilo jedno od najboljih iskustava koje sam proveo na kompjuteru i u gamingu uopsteno, opet sam zavoleo gta i ovaj server posle jedne pauze ali sam shvatio da od mog ulaska nekih mesec dana necu biti u mogucnosti da budem toliko aktivan, bilo je leto skola se zavrsila ali bas zbog toga nisam mogao biti aktivan toliko, otisao sam na svoj plac i dolazili su mi drugari i rodbina svaki dan i zbog toga nisam mogao puno vremena da provodim za kompjuterom i grandom, potom posle nekih 15-tak dana isao sam na more i onda na pripreme tako da bi mi odsustvo sigurno bilo preko limita, zbog toga sam odlucio da sam izadjem i napisao Aldinu poruku sa izvinjenjem i sa mojim iskrenim osecanjem stim sto izlazim iz administrativnog tima. Nadam se cete mi oprostiti i dati drugu sansu da budem u administrativnom timu i da pokazem moje sposobnosti, nadam se da cu ovaj put biti duze u adminima i da ako vec budem morao da idem da bude neki razlog koj ne moze da se izbegne, hvala na citanju mog appeala i pozdrav za ceo Tim!❤️

Status
Not open for further replies.
Top Bottom