Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
86917
Players nickname
Stranac
Suspect ID
83934 75022 83424
Date of violation
Feb 26, 2026
Time of violation
20 10
Proofs
https://youtu.be/LXrGl2PsyX4

Dizell

Player
Player
Molim admine da stavi duzi pov gde se vidi da se tri puta vraca a mi posle treceg puta imamo pravo da ga pucamo u nasem posedu
i plus pravi FEAR RP posto ide na nas trojicu a on je sam to jest nema strah dok ima tri puske na glavi

GGkids

Player
Player
Naravno poslacu ceo pov posto imas pravo da tražis pov request duzi a to sto uvek sve vas pobijem bilo vas 2 3 ili 4 moras shvatiti posto svaki put se zalis adminima da ti oni nemogu pomoci ako neznas da se pucas i fear rp bi bilo kad bi kreno na vas 3 bez puske sakama kroz nekih 10 minuta stize da se vidi kako lažeš admine

Last edited:

GGkids

Player
Player
Zasto ti je onda problem da das pov i zasto si reko da sam dolazio 3 puta kad nisam sad sam to i dokazo a ti MG radite pricate na bubici plus verovatno krijes neke cheatove kad je problem dati pov

PikulaBerlusconi

Player
Player
Nezelim ti kvarit nista.
Nisam bio u situaciji ali sad sam pogledao sto se desilo prvo.
Jesu oni g.p 6.15 ali ti si FearRP.
Ima dva primjera iz toga
1. Ides na njih 3/4
2. Skaces s drveta na krov
Treca stvar ja bi prije povukao nego ostavio ovo isk.

PikulaBerlusconi

Player
Player
Znm brt al sto vidim najjace malo ovaj forum ljudi neznaju sta kace, ovaj jedan pise vredanje projekta a zapravo je gz ne kontam vise a ovaj g.p 6.15 a nie obratio paznju na fear koji je izvrsio

Dizell

Player
Player
pa znam brate ljudi ne znaju sta rade aj sto je kacio nas nego i samog sebe samo da bi nas stavio plus se penje sa revom u ruci znaci i pg radi al aj

GGkids

Player
Player
Slusaj ti ja trazim tvoj pov i tvoje laganje admina da bi se zvuko kao ja sam ulazio 3 puta proverio sam ja sve to ceo pov sam dao i nije FEAR RP ako niste ciljali na mene i da kazem nemoguca ti je zalba jedan bio na drugom kraju krova nije skonto gde sam a ne da me ciljo jedan pokusavo samnom da se popne a ti ti si stojo dole kolko sam ja video uglavnom kod mene se vidi da nemam 3 uperene puske na glavi niste ciljali u mene ti neces da das pov jer bi se tako videlo i kod tebe a samo bi sebe otkrio sa tim povom za discord MG plus verovatno neki cheat kad neces da das pov ti si vec 1 stvar slago evo druge a sad posto imate samo jedan put i to je preko drveta ja smem da preko njega idem isao sam kako i vi kad ste postavili masinu i zelim pov od kad si se penjo da postavis masinu do kad se nije zavrsila rp situacija samnom ja sam dao pov koji si trazio

Last edited:

Toki Kazanovaa

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljućiti ovu žalbu.

-Dostavite POV gde se cuje vas glas

Imate rok12 sati.

Top Bottom